SON DAKİKA

Haber Ekspress

İmamoğlu’ndan Soylu’nun kayyım tehdidine yanıt

İmamoğlu’ndan Soylu’nun kayyım tehdidine yanıt
Bu haber 06 Eylül 2019 - 12:56 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kayyım tehdidine cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “İstanbul’a kayyum atanacak mı, pejmürde kelimesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “Pazar sabahı açıklayacağım” yanıtına tek cümlelik cevap verdi.

İmamoğlu, “Polemiklerden nemalanmıyorum” dedi.

CHP Ağababa: Aklından bile geçirmesin

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Kayyım kararını Pazar günü açıklayacağız” ifadelerine tepki gösterdi.

Soylu’nun sözlerine tepki gösteren Veli Ağbaba, “İstanbulda iki kez seçim kazanmış birine atanmış birinin bunları söylemesi haddi değil. Malesef hukuk askıya alınmış durumda. 6 Mayıs’ta başlayan yargı darbesi Diyarbakır, Van ve Mardin’de ki siyasi darbe ile belediye başkanları görevden alındı. Biz belediye başkanlarımızın yanındayız, arkasındayız. Böyle bir şeyi aklına bile getirmesin aklının ucundan bile geçirmesin. Burası dağ başı değil, o da eşkıya değil. Bu yaptığı eşkıyalık. Kendini eşkıya mı sanıyor İç İşleri Bakanı? İç İşleri Bakanı olduğunu hatırlatırız ona” dedi.

Burası dağ başı değil, o da eşkıya değil. Bu yaptığı eşkıyalık. Kendini eşkıya mı sanıyor İç İşleri Bakanı? İç İşleri Bakanı olduğunu hatırlatırız ona. Burası dağ başı değil o da eşkıya değil ya da tam tersini söyleyip kendine eşkıya mısın dememiz lazım? Hukukun olduğu yerde hukuk dışı davranışlar eşkıyalığa girer. İç İşleri Bakanı eşkıya mıdır bu soruyu ona sormak lazım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa