SON DAKİKA

Haber Ekspress

İMAMOĞLU’NDAN YILDIRIM’A: KOLTUK MERAKLISI

Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden İYİ Parti ve CHP’nin ortak İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım’a gönderme yaparak, “Koltuk meraklısı olanlara koltuk yollayalım” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NDAN YILDIRIM’A: KOLTUK MERAKLISI
Bu haber 07 Şubat 2019 - 16:15 'de eklendi.
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’deki esnafı ziyaret etti. Bir mobilya dükkânına giren ve burada rakibi Binali Yıldırım’a gönderme yapan İmamoğlu, “Koltuk meraklısı olanlara koltuk var diyorsunuz. Koltuk meraklısı olanlara koltuk yollayalım. Benim ihtiyacım yok ama meraklıları size yollayacağım” dedi. Madenler Meydanı’nda İmamoğlu’na seslenen yurttaşlar, “burası yangın yeri” dediler. Vatandaşlara seslenen İmamoğlu da, “Çekmeköy’e kendimizi hissettirmeye geldik. Bazıları sokaklara inemiyor ama biz iniyoruz. Seçmene nutuk atan tarzda bir iletişim istemiyoruz. Seçmeni dinleyeceğiz. Kadınlardan özel ricam, evleri ziyaret edin. Dertleri dinleyin. Münakaşaya girmek yok. Farklı fikirlerde insanlarla tartışmadan uzak kalarak onları dinleyin” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa