SON DAKİKA

Haber Ekspress

İnternette tanıştığı kadını baltayla öldürdü

Pendik’te odun deposunda Türkmenistan uyruklu Rozygul Rejepova balta ile öldürüldü. Cesedi gören vatandaşların haber vermesinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Türkmenistan uyruklu Annamuhammet Y’yi gözaltına aldı. Kadınla internetten tanıştığını doğrulamasının ardından suçunu itiraf ettiği öğrenilen şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İnternette tanıştığı kadını baltayla öldürdü
Bu haber 23 Ağustos 2020 - 12:35 'de eklendi.

Olay, dün sabah saatlerinde Ertuğrul Gazi Mahallesi Aydos Caddesi üzerinde bulunan bir odun deposunda meydana geldi. İddiaya göre, odun deposunda çalışan Annamuhammet Y.(29) internet üzerinden tanıştığı Türkmenistan uyruklu Rozygul Rejepova’yı depoya çağırdı. Aralarında tartışma çıkması sonucu Annamuhammet Y. balta ile Rozygul Rejepova’yı öldürdü. Olayın ardından cesedi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Annamuhammet Y.’nin ifadesinde Rozygul Rejepova ile internette tanıştığını, aralarında tartışma çıktığını, daha sonra balta ile öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli, şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa