SON DAKİKA

Haber Ekspress

İŞ ADAMI NİHAT TÜNEY’ DEN BİN 500 AİLEYE GIDA YARDIMI.

İŞ ADAMI NİHAT TÜNEY’ DEN BİN 500 AİLEYE GIDA YARDIMI.
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 12:06 'de eklendi.

Tüney”,İlk olarak 2019’un Aralık ayında Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan, 11 Mart 2020 tarihi itibarıyla Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen, ülkemizde ilk olarak 10 Mart tarihinde görülen Coronavirüs kaynaklı Covid19 hastalığı ile mücadele kapsamında sosyal yardım çalışmaları yürütmektedir.

Korona Virüs salgını nedeniyle işsizliğin arttığı bu günlerde hiç geliri olmayan Bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi yardımı yapan
Kolilerin yarısının ilçelerde geriye kalanının ise merkez ve bağlı köylerde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını belirten Tüney, “ Bu zor günlerde elinde olanın elinde olmayana vermesi elinden geldiğince yardım etmesi vatandaşlık görevimizdir,virüsle mücadelenin en büyük zorluklarından biride geçim derdidir.” Bilinçli birey, bilinçli toplum rol modeliyle, bir kere daha ülkemizde örnek davranışlarında olduğunu göstermiş olduk.

Yardıma muhtaç insanlara el uzatılmasının sosyal devlet anlayışının bir parçası olduğunu ifade eden Nihat Tüney, “Sorumluluğumuzun en üst seviyede olduğu günler yaşıyoruz. Her birimiz bir seferberlik sürecinin parçasıyız. Bu dönemde herhangi bir maaşı bulunmayan her ihtiyaç sahibine ulaştırmak için çok çalışıyoruz. Her dönemde olduğu gibi bu zor şartlarda, ülkemizde devletin her kesimin yanında olduğunu hissettirdik” dedi.
Din, dil, ırk ve renk ayırt edilmeden Türkiye’de yaşayan ve gıda yardımına ihtiyacı olan bütün insanlara gıda paketlerinin ulaştırılması için hassasiyetle çalıştıklarını dile getiren Tüney, Gıda yardımlarının eldeki imkânlar dâhilinde devam ettirileceğini açıkladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa