SON DAKİKA

Haber Ekspress

İş İnsanı Oğuz Lektemur CHP Esenyurt’tan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

İş insanı, USİAD Genel Sekreteri Oğuz Lektemur CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

İş İnsanı Oğuz Lektemur CHP Esenyurt’tan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu
Bu haber 06 Aralık 2023 - 14:44 'de eklendi.

Lektemur, “Esenyurtlu hemşehrilerime hizmet için, Esenyurt’ta CHP belediyeciliğinin başarılarını devam ettirmek ve hep birlikte daha da ileriye taşımak için bu göreve talibim” dedi.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylık süreçleri devam ediyor. Esenyurt’un tanınan ve sevilen simalarından olan iş insanı Oğuz Lektemur, ilçeye Belediye Meclisi’nde  hizmet etmek için kolları sıvadı.

Uzun yıllardır iş dünyasının içinde yer alan Lektemur, aynı zamanda Ulusal Sanayici ve İş Adamları Derneği (USİAD)’nin de Genel Sekreterliğini sürdürüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Şişli şubesi üyesi olan Lektemur, birçok STK ve hemşehri derneklerinde de yöneticilik yaptı.

Oğuz Lektemur CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuru evraklarını CHP Esenyurt İlçe Sekreteri Ertan Akbaba’ya teslim etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa