SON DAKİKA

Haber Ekspress

İŞ İNSANI SAİT ÜSTÜNDAĞ, HAMİT ÖNCÜ’YÜ MUHTARLAR VE STKLAR İLE BULUŞTURDU

İŞ İNSANI SAİT ÜSTÜNDAĞ, HAMİT ÖNCÜ’YÜ MUHTARLAR VE STKLAR İLE BULUŞTURDU
Bu haber 27 Şubat 2024 - 17:05 'de eklendi.

Elit Davet toplantı ve konferans salonunda düzenlenen programa, AK Parti İlçe yöneticileri ile meclis üyesi adayları da katılım sağladı.

ÜSTÜNDAĞ,” KIRAÇ’TA YAPTIĞI HİZMETLERE ŞAHİDİM”

Programın ev sahibi İş insanı Sait Üstündağ açılış konuşmasını yaparak, ” Biliyorsunuz önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Bu seçimlerin kaderini, bugün bir araya geldiğimiz muhtarlar, dernekler, stklar, kanaat önderleri yani halk belirleyecektir. Bu maksatla bizde stklarımız ve muhtarlarımız ile görüşerek böyle bir toplantı tertip etmeye karar verdik. Hamit başkanı çok uzun yıllardır tanıyan biriyim. Kıraç’ta yaptığı hizmetlere bire bir şahidim. Yani Hamit Öncü tecrübesi, birikimi, kişiliği ve kimliği ile iyi bilinen bir isimdir”dedi.

KARAKOÇ,” KADINLARA KOLAYLIK SAĞLANMALI”

Esenyurt Kadın Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Çiçek Karakoç programda söz alarak, belediye başkan adayı Hamit Öncü’ye ilçede kadınlara yönelik çalışmaların yapılmasını, özellikle çalışan annelere kolaylık sağlayacak projelerin olmasını talep etti.

TOGAY ÇOBAN,” CHP’NİN ADAYINA İTHAL DİYECEKMİSİNİZ”

Program sorumlusu Esenyurt Belediyesi meclis üyesi Togay Çoban’da söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Çoban, ” 2019 yılı ile 2024 arası şöyle bir baktığımızda, bizler sokakta, sahada vatandaşlarımız ile görüşmelerimizde, bize hep şu söylendi; siz niye kaybettiniz ? Sizin adayınız Dışardan geldiği için kaybettiniz dediler. Bizde başüstüne dedik ve çalışmalarımıza devam ettik. Sadece muhtarlar, stklar, kanaat önderleri değil, Esenyurt halkının tamamı bunu söyledi. Ve şu anki belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt Esenyurt’un evladı sloganı ile kazandı. Bugün bizimde içimizden biri olan, buradan olan, Esenyurt’un evladı diyeceğimiz Hamit Başkan’a destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bugün şimdi baktığımızda merak ediyorum. CHP’nin adayı dışardan gelen bir isim. Muhtarlarımız, Stklarımız, kanaat önderlerimiz ithal aday diye söyleyeceklermi” dedi.

HAMİT ÖNCÜ, “5 YILDA ÇAMURDAN KURTARDIM”

Program konuğu AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi.
Öncü, ” 31 Mart ‘ta bir seçim var ve bu bir yerel seçimdir. Genel seçim değil. Yedel de kim bize hizmet edecek diye düşünerek sandığa gitmeliyiz. Ben 35 yıldır burada yaşıyorum. Ömrümün yarısı burada geçti. Bir 5 yılda Kıraç beldesini çamurdan kurtardım. Belediye başkanı olduğumda ilk hedefim Kıraç’ı çamurdan kurtarmak oldu. Tabi eğitim, sağlık, alt yapı ve sosyal hizmetlerimizde oldu. Bazıları çıkıp diyor, biz projelerimizin %95’ini tamamlıyoruz. Biz o zaman projelerimizi yüzde yüz elli olarak yaptık. Yani yüzde elli fazlasını yaptık. 5 okul demiştim, nasip oldu 8 okul yaptık. 4 tane sağlık ocağı hedefliyorduk. Allah nasip etti 6 sağlık ocağı yaptık. 4 tane cami hedefliyorduk. 7 tane cami ve Cem evi yapmak nasip oldu. Yani “yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” sözü tamda yerindedir. Benim siyasi hayatımda, düşüncem vatandaşımla beraber olmak, onlara değer vermek, insanların yanında olmak ve yaşamını kolaylaştıracak dokunuşlar yapmaktır. İnşallah 31 Mart’tan sonra şu an çok acil ihtiyaç olan 500 yataklı Eğitim ve Araştırma hastanesinin açılışını sizlerle birlikte yapacağız. Şahsım olarak, muhtarlarımızı, kanaat önderlerimizi, sivil toplum kurumlarını çok önemsiyorum. Çünkü bu kente yapılacak her hizmeti birlikte düşünüp birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa