SON DAKİKA

Haber Ekspress

İSMMMO Büyükçekmece’de buluştu

İSMMMO Büyükçekmece İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen mesleki bilgilendirme semineri Büyükçekmece AKM’de yapıldı. Tüm bölge muhasebecilerinin katıldığı seminerde yeni mevzuat ve düzenlemelere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

İSMMMO Büyükçekmece’de buluştu
Bu haber 24 Kasım 2022 - 12:30 'de eklendi.

Yeniden değerlendirme uygulamaları konulu seminere Büyükçekmece’den birçok tanıdık mali müşavir de katılım sağladı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, geçmiş dönem AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı ve İBB Meclis Üyesi Recep Erol da verimli geçen seminere katılan isimler içinde yer aldı. Yapılan organizasyon ile ilgili gazetemize bir açıklamada bulunan İSMMMO Büyükçekmece temsilcisi Orhan Şahin “İSMMMO Büyükçekmece temsilciliği olarak her daim mali müşavirlerimizin yaninda olmamız gereken konularda eğitimler düzenlemek birinci önceliğimizdir. Gerek pandemi döneminde online, gerekse normalleşen ülkemizde yüzyüzeeğitimlerimizi sürekli olarak icra etmek en büyük hedefimizdir. Bu seminerimiz işletmeler icin hayati öneme sahiptir. Çünkü enflasyonist bir dönemdeyiz. Eğitim seminerimize katılan İSMMMO saymanımız Yalçın Sütütemiz üstadimiza, eğitmenimiz Heval Üstünel’e, Yayın Kurulu Üyemiz Deniz Tekin’e salonun tahsis edilmesini sağlayan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Kazancı Beye,temsilci arkadaşlarımıza ve değerli mali müşavirlerimize teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa