SON DAKİKA

Haber Ekspress

İSTANBUL HALK EKMEK İSO İKİNCİ 500’DE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Halk Ekmek AŞ, İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı “İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” sıralamasında bir kamu iştiraki olarak 332. sırada yerini aldı. İstanbul Halk Ekmek bu başarısı ile listede yer alan Türkiye’deki tek belediye hizmeti veren kamu kuruluşu unvanının da sahibi oldu.

İSTANBUL HALK EKMEK İSO İKİNCİ 500’DE
Bu haber 03 Kasım 2023 - 15:23 'de eklendi.

1978’den beri İstanbul Halkı başta olmak üzere tüm vatandaşlara besleyici, kaliteli, sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmek sunmayı ilke edinen İstanbul Halk Ekmek, bu hizmeti sürdürülebilir kılmak adına üretim tarafındaki yatırımlarını geliştirmeye devam ediyor. İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı İSO en büyük sanayi kuruluşları sıralamasında 2022 yılı İSO İkinci 500’de bir kamu iştiraki olarak 332. sıraya yerleşti.

Bu sıralama ile İkinci 500’deki tek kamu kuruluşu, Türkiye’nin de en büyük ilk 10 kamu sanayi kurumundan birisi olan İstanbul Halk Ekmek; günlük yaklaşık 1,8 milyon adetlik normal ekmek üretim kapasitesi ve günlük 1 milyon adetten fazla paketli ekmek üretimi ile Türkiye’nin en büyük unlu mamuller üreticisi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

İSTANBUL’UN EKMEĞİ HALK EKMEK’TEN 

İstanbul Halk Ekmek AŞ, ekonomik koşullar, mevsimsel etkiler ve bölge nüfusundaki artışlar dikkate alındığında 2022 yılında Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın sayılı unlu mamul üretim tesislerinden birisi olan Ahmet İsvan Hadımköy Ekmek Fabrikası’nı kurarak faaliyete geçirdi. 2022 yılında arttırılan üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliği ile geçtiğimiz yıl talebi karşılamak üzere 413 milyon adet normal ekmek üretimi yapan İstanbul Halk Ekmek, İstanbul halkının ekmek ihtiyacının yaklaşık yüzde 10’unu Edirnekapı, Cebeci, Cevizli ve Hadımköy’de bulunan 4 büyük fabrikasından karşılıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa