SON DAKİKA

Haber Ekspress

İSTANBULLULAR DİKKAT! 45 SAATLİK GÖÇ YARIN BAŞLIYOR

İSTANBULLULAR DİKKAT! 45 SAATLİK GÖÇ YARIN BAŞLIYOR
Bu haber 04 Nisan 2019 - 11:07 'de eklendi.

Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na 5 Nisan’da başlayacak ‘büyük göç’ün 45 saat süreceğini belirterek, bu sürede bazı yolların 26 saat trafiğe kapanacağı uyarısını yaptı. Turhan, “Bu yolları kullanacak olan sürücülerin alternatif yol güzergâhlarını kullanmalarını önemle rica ediyoruz. İstanbullulara şimdiden anlayışlarından ve işbirliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YAKLAŞIK 107 yıldır hizmet veren Atatürk Havalimanı’na yarın veda ediliyor. Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na yapılacak ‘büyük göç’ 5 Nisan saat 03.00’te başlayacak ve 45 saat sonra 6 Nisan saat 23.59’da tamamlanacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, o tarihlerde kapanacak yolları kullanacaklara çağrıda bulunarak, “Sürücülerin alternatif yol güzergahlarını kullanmalarını önemle rica ediyoruz. İstanbullulara şimdiden anlayışlarından ve işbirliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. AKOM, Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı olmak üzere üç farklı noktada kriz merkezi oluşturulduğunu hatırlatan Turhan, kriz merkezlerinde, taşınmaya konu edilen tüm unsurların temsilcilerinin 45 saat boyunca hazır bulunacağını söyledi. Turhan, “Bu büyük taşınma sürecinde İstanbullu hemşehrilerimizin trafiğe kapalı yolların hangileri olduğunu takip etmesi, trafik işaret ve işaretçilere uymaları son derece önemlidir. İki havalimanında aynı anda uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak. 6 Nisan saat 02.00 Atatürk Havalimanı’nda son uçuş yapılacak. 6 Nisan 14.00’te ise İstanbul Havalimanı’nda uçuşlar kademeli olarak artacaktır. Atatürk Havalimanı millet bahçesi, fuar alanı, eğitim alanı ve genel havacılık uçuşları için kullanılacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa