SON DAKİKA

Haber Ekspress

İyi Parti Beylikdüzü’nde Erol Karapınar yeniden ilçe başkanı seçildi

Beylikdüzü 3’üncü Olağan Kongresi, geniş bir katılımla gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren mevcıt İlçe Başkanı Erol Karapınar, yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kongrede konuşan Karapınar, “Çıktığımız kutlu yolda, millet artık bizi çağırıyor. Biz de milletimizin sesine kulak veriyor, milletimiz için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi

İyi Parti Beylikdüzü’nde Erol Karapınar yeniden ilçe başkanı seçildi
Bu haber 28 Kasım 2022 - 21:53 'de eklendi.

İYİ Parti 3. Olağan Kongresi, Gürpınar Aşık Veysel Sahnesi’nde gerçekleştirildi. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Ahat Andican, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, Beylikdüzü Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Cengiz Ataseven, Beylikdüzü Sivaslılar Dernek Başkanı Eyüp Günay, Beylikdüzü Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa