SON DAKİKA

Haber Ekspress

İyi Partili başkanın başı ağrıyacak… Büyük iddia!

İyi Partili başkanın başı ağrıyacak… Büyük iddia!
Bu haber 12 Kasım 2020 - 18:51 'de eklendi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran hakkında eski başkan Tayfur Çiçek’in yeğenleri Mutlu Sarayköylü ve Metin Sarayköylü’yü dövdürdüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu…

Olay, dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Savcılığına yapılan suç duyurusuyla ortaya çıktı. Tire Belediyesi eski başkanı Tayfur Çiçek’in yeğenleri Mutlu Sarayköylü ve Metin Sarayköylü, kendilerini darp ettiğini öne sürdükleri H.G ve onu azmettirdiğini düşündükleri Belediye Başkanı Salih Atakan Duran hakkında ‘Kasten Yaralama’ ve ‘Ölümle Tehdit etme’ iddialarıyla suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu dilekçesinde darpın 9 Kasım Pazartesi günü iş çıkışında yaşandığını aktaran Metin Sarayköylü H.G.‘nin yumruk darbeleriyle dudağının patladığını ve darp raporu aldığını belirtti. Ayrıca dilekçesinde Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın kendisini darp etmesi için H.G‘nin hesabına para aktardığını bildiğini ve Salih Atakan Duran’dan da şikayetçi olduğunu söyledi.

Mutlu Sarayköylü’de H.G’nin 17 Temmuz 2020 tarihinde kendine saldırdığını iddia etti, fakat şikayetçi olacakken Belediye Başkanı S. Atakan Duran’ın kendisini çağırdığını, yanına gittiğini, kent merkezinde bir yerde oturup konuştuklarını, kendisinden H.G. adına özür dilediğini söyleyince şikayetten vazgeçtiğini belirtti. Mutlu Sarayköylü “Daha sonra S. Atakan Duran’ın beni ve kardeşimi darp eden şahsa beni dövmesi karşılığında hesabına yüklü miktarda para yatırdığını öğrendim. Hesap kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa