SON DAKİKA

Haber Ekspress

İzmir TUMED’den Konak Türk Kızılayı’na Anlamlı Ziyaret

İzmir TUMED’den Konak Türk Kızılayı’na Anlamlı Ziyaret
Bu haber 02 Ekim 2020 - 0:16 'de eklendi.

Umut Uçar Uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli çalışmaları olan İzmir Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Derneği Genel Başkanı Bedri Yalçın, Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kılbaş, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çataltepe  Türk Kızılayı Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, Mali işlerden Sorumlu Genel Sekreter Ali Durut ve Yönetim Kurulu üyesi Eyüp Aksu’yu makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kızılay Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı çalışmalarıyla ilgili İzmir TUMED Genel Başkanı Bedri Yalçın’a bilgi verdi.

Türk Kızılayı Konak Şubesi her zorlu şartlarda, afetlerde daima zorda kalanların yardımına var gücü ile koşmaya devam ediyor.

Görüşmelerde İzmir TUMED ve Türk Kızılayı Konak Şubesi olarak da projeler ve çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu.

Bundan sonraki projelerde sayın Kızılay konak şube başkanı Ömür Şanlı İzmir Tumed’e destek vereceğini ihtiyaç sahibi ailelere bizler aracılığıyla da ulaşabileceğinin sözünü verdi.

Yaklaşık iki saatlik görüşme sonrasında Genel Başkan Bedri Yalçın Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, Genel Sekreter Ali Durut ve Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Aksu’ya plaketleri ve Onursal Üyelik kartları takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa