SON DAKİKA

Haber Ekspress

İZMİR’DE ROMAN YURTTAŞLARA DESTEK!

İZMİR’DE ROMAN YURTTAŞLARA DESTEK!
Bu haber 07 Şubat 2024 - 17:50 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Roman yurttaşlara destek amacıyla yeni satış noktaları oluşturdu. Roman yurttaşlar, İzmir Çiçekçiler Odası, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Güzel İzmir Çiçekçiler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, Doğa İncisi Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ve İzmir Seyyar Satıcılar Derneği’nin işbirliğiyle oluşturulan stantlarda çiçek, kestane ve mısır gibi ürünleri satarak gelir elde edecekler.

Bu önemli adım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in öncülüğünde atıldı. Başkan Soyer, Roman yurttaşların refahını artırmak için verdikleri çabanın devam edeceğini belirterek, projenin şehirdeki uyumu ve refahı artıracağını ifade etti. Romanların çoğu, eğitim, istihdam, barınma, sağlık ve sosyal hizmetler gibi temel haklara eşit erişimde sorunlar yaşadığını belirten Soyer, bu projenin Roman yurttaşların yaşam koşullarını iyileştirmek için bir adım olduğunu vurguladı.

Bu girişim, Romanların topluma entegrasyonunu artırmayı hedefliyor ve İzmir’in çeşitliliğine ve zenginliğine katkı sağlıyor.
@tuncsoyer
#izmir #roman #yurttaş

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa