SON DAKİKA

Haber Ekspress

KABAKTEPE ZİYARETLERİNE ESENYURT’TAN BAŞLADI

Yapılan son genel kurulda AK Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, ilçe ziyaretlerine Esenyurt’tan başladı.

KABAKTEPE ZİYARETLERİNE ESENYURT’TAN BAŞLADI
Bu haber 11 Mart 2021 - 22:33 'de eklendi.

ÖZER, TEŞEKKÜR ETTİ

İlk konuşmayı, AK Parti Esenyurt 5. Olağan Kongresi’nde ilçe başkanı seçilen Harun Özer yaptı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin ilçe ziyaretlerine Esenyurt’tan başladığı için teşekkür eden Özer, Esenyurt’un 1 milyona yaklaşan nüfusuyla Türkiye’nin en büyük ilçesi olduğunu vurguladı. AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Özer, 2024’te Esenyurt ve İstanbul’u tekrar geri alacaklarını söyledi. İl Başkanı ve tüm dava arkadaşlarına başarılar dileyen Özer, “Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan ile İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin’in konuşmalarının ardından İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe coşkulu bir konuşma yaptı.

“SOKAK SOKAK DOLAŞACAĞIZ”

Güzel karşılanmalarından dolayı herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Kabaktepe, “İlçe ziyaretlerimizin ardından ben de dahil olmak üzere hepimiz sokak sokak dolaşacağız. Önce Esenyurt’a geldik, çünkü 2024 yılında yine bu salonda bir araya geleceğiz, AK Parti Esenyurt Belediye Başkanı’nı bu salondan belediyeye uğurlayacağız” dedi.

“İSTANBUL’U DA ESENYURT’U DA KAYBETMEDİK”

Kendisinin ilçe teşkilatı ziyaretlerini tamamlamasının ardından sokak sokak dolaşmaya başlayacağını dile getiren Kabaktepe, Esenyurt teşklilatının bugünden itibaren sokak sokak dolaşmaya, hane hane gönül almaya başlayacağını söyledi. “Kalbimiz İstanbul’umuz kadar geniş, 16 milyon insanımızın sığacağı kadar yer var” diyen Kabaktepe, “Biz 2023 seçimlerini de 2024’ü de kazanacağız. Ben bunu söylediğimde, ‘Başkanım slogan mı atıyorsunuz, coşku olsun diye mi bunu söylüyorsunuz’ diye soranlar olmuştu. Kesinlikle hayır. Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında bayrağı diktiği günden beri Recep Tayyip Erdoğan sevdası bu şehirde hep birinci olmuştur. Biz İstanbul’u da Esenyurt’u da kaybetmedik. Sadece belediye başkanlığı koltuğunu kaybettik onu da 2024 yılında geri alacağız” ifadeleribe yer verdi.

“3 KİLOMETRE YOLU YAPAMADILAR”

Kabaktepe, “Gözlerimi bazen kapatıyorum ve düşünüyorum. Şayet Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeyi 20 yıldır yönetmeseydi, İstanbul’u biz yönetmeseydk şu pandemi ortamında hastalarımız acaba nerede yatacaklardı? Ben sadece soruyu soruyorum, cevabı 16 milyon İstanbullu halkımızın kendisine bırakıyorum. Milyonlarca lira harcayarak 3000 yatak kapasiteli hastane yapıyor hükümetimiz ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 km. yolu yapamıyor. Yolu bile yapamayanlar hastaneyi nasıl yaparlar” diyerek CHP’yi ve CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi.

“YÜZDE 60”

2023’te Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğinden şüphesi olmadığını söyleye Kabaktepe, “Cumhurbaşkanımızın başını daha dik kılacak yüzde 60 oy istiyorum ben sizlerden” dedi.

“USLUBUMUZU KORUYACAĞIZ”

Sosyal medyanın önemine vurgu yapan Kabaktepe, üslubun öneminin de altını çizdi. “Her biriniz ilçe başkanısınız, her biriniz il başkanısınız” diyen Kabaktepe, “Kötü konuşanlar olacaktır, zıtlık çıkaranlar olacaktır, karşı çıkanlar olacaktır, provoke edenler olacaktır… Olsun. Biz tavrımızı, uslubumuzu ve yumuşaklığımızı koruyacağız, güler yüzümüzü bozmayacağız. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa