SON DAKİKA

Haber Ekspress

KADIKÖY’DE ‘KADINLARIN SESİ’

Kadınlar, Kadıköy’de Ceren için eylem yaptı

KADIKÖY’DE ‘KADINLARIN SESİ’
Bu haber 09 Aralık 2019 - 10:47 'de eklendi.

Dün saat 15:00’te Kadıköy’deki Beşiktaş İskelesi önünde toplanan kadınlar; geçtiğimiz günlerde bir firari tarafından evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürülen, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Ceren Özdemir ile taciz ve tecavüze maruz kalarak öldürülen tüm kadınlar için yürüyüş eylemi düzenledi.

Eylemcilerin sesli gösterisi devam ederken, polisin toplanan kadınlara, “Yaptığınız eylem kanunsuzdur” diyerek dağılmalarını istemesi üzerine gergin anlar başladı.

Eyleme devam etmek isteyen kadınlar, polisin dağıtmak istemesiyle birlikte yürümeye başlayarak, eyleme devam ettiler. Polis, eylemin kanunsuz olduğu gerekçesi ile aralarında erkeklerin de bulunduğu topluluğa müdahale etti. Eylemciler arasında göz altına alınanlar oldu.

Haber: Didem Selin ALTIKAT 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa