SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, Sette Yaşanan Krizler Sebebiyle Final Yapıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, Sette Yaşanan Krizler Sebebiyle Final Yapıyor
Bu haber 03 Mart 2020 - 0:27 'de eklendi.

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul, sette yaşanan gerginlikler sebebiyle yakın zamanda final yapacak.

Kanal D’nin bir sezondur ilgiyle izlenen dizisi Zalim İstanbul için final zamanı geldi. Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in paylaştığı dizi, 6 bölüm sonra final yapacak.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

İddialara göre, Zalim İstanbul’un setinde de kriz çıktı. Söylentilere göre Mine Tugay’ın sette sergilediği agresif tavırları gerginlik yaratmaya başladı. Son dönemde sette yaşananlar dışında reytingler de düşmeye başlayınca final kaçınılmaz oldu.

Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

Zalim İstanbul’un yeni bölümünde neler olacak?

Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır.

Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır. Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir.

Oya ise Nedim’i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır.

Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa