SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kaptan gaza bastı

Kaptan gaza bastı
Bu haber 14 Aralık 2022 - 12:05 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bu yana Çatalca’nın kaderini değiştiren ve ilçesini İstanbul’un en çok gelişen ilçelerinden biri yapan Mesut Üner yine vatandaşlara müjde üstüne müjde verdi. “Eserlerimiz vaatlerimizi geçti” diyerek 3 yıllık görev süresi boyunca Çatalca’nın neredeyse tüm sorunlarına el atan Üner, özellikle yapılan mega projeler ile ilçeyi makus kaderinden çıkararak modern Çatalca’nın mimarı oldu.    

Z kuşağı Üner’i bırakmıyor

Çatalca’nın en büyük sorunlarının üzerine giderek çözüm üreten Belediye Başkanı Mesut Üner ilçe merkezine yaptığı yatırımlar ile hem ticari olarak vatandaşın yüzünü güldürüyor hem de Çatalca’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyor. İlçe merkezine yatırımların yanında özellikle uzak mahallelerde de yatırımlara ara vermeden devam eden Üner’e vatandaşın desteği her geçen gün katlanarak çoğalıyor. Geçmişte kaderine terk edilen birçok mahallenin altyapı ve meydan düzenlemesini göreve gelir gelmez başlatan Üner, Çatalca’ya spor alanında da ilkleri yaşatıyor. Spor salonları, havuzlar, futbol sahaları Mesut Üner’i çocukların ve gençlerin gözünde adeta bir kahraman yapıyor.

Çatalca’nın geleceğine yatırım

Ülkenin en büyük millet bahçelerinden birini açmaya hazırlanan Çatalca Belediyesi, ilçe meydanına yapacağı dev otoparkla büyük bir çilenin de bitmesini sağlayacak. İlçe meydanında yapımı devam eden ticaret merkezi ve kültür merkezi projeleri ile birlikte, hem esnaf kazanacak hem de ilçe sanatın her çeşidinden rahatça faydalanabilecek. Üner’in Çatalca’ya kattıkları sadece yapımı devam eden projeler ile sınırlı değil. Neredeyse tüm belediyelerin arsa satma yarışına girdiği bir dönemde belediye kasasına 287.000 m2’lik arsa kazandıran Üner, bu yaptığı ile de İstanbul’da bir ilk olma özelliği taşıyor.

Ankara ikinci evi

Geride bıraktığımız bir ay içerisinde de birçok müjdenin duyurusunu yapan Üner, taraflı tarafsız birçok kesimin desteğini almaya devam ediyor. Muhaliflerinin bile ilçeye gelen yatırımlar konusunda hakkını teslim ettiği bir belediye başkanlığı performansı sergileyen Üner’in ilçe dışındaki zamanının çoğu ise Ankara’da geçiyor. İlçeye yapılacak olan yatırımlar öncesi Ankara’yı mesken tutan Üner’in kaynak bulmadaki kararlı tutumu birçok projenin vaktinden önce tamamlanmasını sağlıyor. Son olarak Çatalca’da kiralık araç döneminin bittiğini belirten Üner 117 (0 KM) araç alarak belediye envanterine büyük katkıda bulunmuş oldu ve büyük bir harcama kaleminin önünü tamamen kesmiş oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa