SON DAKİKA

Haber Ekspress

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga’dan sert açıklama!

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga’dan sert açıklama!
Bu haber 27 Şubat 2020 - 23:18 'de eklendi.

Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila Koyurga’dan sert bir açıklama geldi!

Türkiye’nin ve İzmir Karabağlar Belediyesi’nin ve Türkiye’nin en genç Meclis Üyesi Dila Koyurga’dan  üniversite alanına açılan dava nedeni ile AKP Milletvekili Atilla Kaya’ya sert bir açıklama yaptı. Genç Mecli Üyesi Koyurga açıklamasında;

BİR DAHA ANLATALIM

Biz üniversite alanına dava açmadık. Yani üniversiteye değil üniversiteye verilen alanın tamamına üniversite yapılmayıp, konut da yapılacak olmasına itiraz ettiğimiz davayı kazandık.

Üniversiteye ayrılan 80 hektarlık alanın; 38 hektarının üniversite, 42 hektarının konut alanı (TOKİ) olarak belirlenmesine karşı çıktık.
İzmir Demokrasi Üniversitesi için Uzundere’de ayrılan 80 hektarlık arazinin tamamının eğitim amaçlı kullanılmasını talep ettik.
Tekrar edelim!Halkımızın yararına olacağını düşündüğümüz gerçekçi ve bilimsel tüm girişimlere katkıda bulunduk, destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bunun yanı sıra uyarılarımızı da çekinmeden, gerekçeleriyle yapacak ve gelişmeleri halkımızla paylaşmayı sürdüreceğiz.

VE BİR DAHA SORALIM

1- Bu alana -AVM, gökdelen- konut yapılmaması, tamamının üniversite yapılması için verdiğimiz mücadele sizi neden bu kadar rahatsız etti?

2-Yoksa kalan 48 hektara yapılmak istenen 4500 konut için birilerine söz mü verdiniz?3-En önemlisi; Karabağlar Belediyesi üniversite alanı için dava açmadı, ancak siz aksini iddia ediyorsunuz. Bunu kamuoyuna kanıtlamazsanız vekili olduğunuz halktan yanlış bilgi verdiğiniz için özür dileyecek misiniz?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa