SON DAKİKA

Haber Ekspress

Karadeniz alası 300 liradan 120 liraya düştü

Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye’ye balığı sevdiren adam Balıkçı Kenan Balcı enflasyona inat balık fiyatlarını dibe indirdi. Kilosu 300 lira olan Karadeniz somonu ve alası 120 liradan satılmaya başlandı.

Karadeniz alası 300 liradan 120 liraya düştü
Bu haber 08 Mayıs 2024 - 11:21 'de eklendi.

Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri sahibi ünlü balıkçı Kenan Balcı, balık kampanyalarına ara vermeden devam ediyor. Enflasyona inat ucuz balık satmaya devam edeceğiz diyen Balcı, Karadeniz alası ve somonunu 120 liradan satışa sundu.

KARADENİZ ALASI 120 LİRAYA DÜŞTÜ

Balık fiyatlarındaki düşüşün vatandaşın yüzünü güldürdüğünü belirten Balcı, “Enflasyona inat indirimli balık satışlarımız devam ediyor. Karadeniz alası 120 lira. Karadeniz somonu yine 120 lira. Ucuz balık sattığımız için vatandaşın yüzü gülüyor. Onların yüzü güldüğü için bizimde yüzümüz gülüyor. Balık demek sağlık demek. Sağlık için balık yiyelim. Fiyatlarımızda çok uygun” dedi

DOLAPLARI KARADENİZ ALASI VE SOMONLA DOLDURUN

Beylikdüzü’ndeki tesisinde pahalılığa ve enflasyon ile mücadeleye dikkat çekmek için kampanya yaptığını duyuran balıkçı Kenan Balcı, “Dolaplarda, dipfrizlerde boş yeriniz varsa doldurun. Gelecek için pahalılığa inat. Her şeyden ucuz. Balık nedir? Balık altındır. Çok çok ucuz üçte bir fiyatına. Arkadaşlarımız biz ucuz fiyata sattığımız için, halkımıza gönül verdiğimiz için bize de ucuz veriyorlar. Biz de ucuz satmaya devam edeceğiz. Balık anne sütüyle eş değer. Balık çok önemli. Yan etkisi olmayan tek ilaç balık. Her zaman halkımıza ucuz balık yedirmeye gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

BİZİM GAYEMİZ HALKIMIZA UCUZ BALIK SUNMAK

Otomatik ağ çeken gemilerimizde balık avı yasaklandı diye Balcı, “İnsan gücüyle çekilen ağlarımız, dalyanlarımız serbest. Bizim tek gayemiz var halkımıza ucuz olan bol olan balığı sunmak. Bir gün yiyen haftada 3 defa yesin kilosu yalnızca 120 lira. Karadeniz alası, Karadeniz somonu. Türk halkı çok şanslı çünkü Allah Karadeniz’i Marmara’yı Türk halkına armağan etmiş. Bizim denizlerimiz tükenmeyen madenlerimiz. Tut tut bitmiyor sat sat bitmiyor” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa