SON DAKİKA

Haber Ekspress

Karadenizli genç iş insanım Instagram’da “kaansluxurlife” halkın istekleri ve şikayetlerini araştırıyor

Karadenizli genç iş insanım Instagram’da “kaansluxurlife” halkın istekleri ve şikayetlerini araştırıyor
Bu haber 12 Ekim 2021 - 0:01 'de eklendi.

Kaan Emre HACIZADE: Yaptığımız yatırımlar ile gurur duyuyoruz…

Karadenizli genç iş insanı ve HACIZADE HOLDİNG kurucusu Kaan Emre HACIZADE, Türkiye’de ki yatırımlar için Hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Kaan Emre HACIZADE Yaptıkları yatırımlarla birlikte gurur duyduklarını belirtti.   Karadenizli genç iş insanı ve HACIZADE HOLDİNG kurucusu Kaan Emre HACIZADE, Türkiye’deki yatırımlar için Hazırlıkların başladığını belirtti.

İstanbul’da çeşitli yatırımları bulunan Kaan Emre HACIZADE, daha önce Zonguldak, İzmir ve Antalya şehirlerinde de yatırım yapacaklarını açıklamıştı.

Pandemi dönemi bitmesi ile birlikte yeni yatırımlarını hayata geçireceklerini ifade eden Kaan Emre HACIZADE “Türkiye’de İstanbul ile başladığımız yatırım zincirini Zonguldak, İzmir ve Antalya şehirlerinde gerçekleştireceğimiz yatırımlar ile genişletmeyi hedefliyoruz. Bu yatırımların fizibilite çalışmaları tamamlandı. Simdi hayata geçirmek için düğmeye basıldı.” dedi.

Türkiye’ye yatırım kararı aldık

Türkiye’yi riskli bulan yatırımcıların aksine yatırımlarını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Kaan Emre HACIZADE, şu açıklamalarda bulundu; “biz yatırımlarımızı artırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Özellikle iş alanımızda potansiyel oldukça büyük ve kayda değer. O nedenle de yatırım yapmaktan çekinmiyoruz. Kısa vadede olmasa da orta ve uzun vadede güzel karlar getirecek Ülkemize ve halkımıza istihdam sağlamış olacağız. Finans uzmanlarımız ve analistlerimiz tarafından elde edilen verilerin yorumlanması sonucunda yatırım kararı aldık. Bu kararımız doğrultusunda da ilerlemeye devam ediyoruz. Is ortaklarımız sayesinde hem ülkede hem de dünyada genişlemeye devam edeceğiz. Bu şehirlere de artı bir istihdam sağlamış olacağız. “

Türk hükümeti ekonomi kurmayları, yabancı yatırımcılara verdiği teşvikler ve vergi muafiyetleri gibi opsiyonlarla ekonomiyi canlandırmaya dönük çalışmalara destek verdiğini dile getiren Kaan Emre HACIZADE , ” En gelişmiş ekonomilere sahip olan Avrupa ülkeleri dahi pandemi nedeniyle zor zamanlardan geçerken, bu dönemde Türkiye’ye yapılacak yatırımlar değerli görülüyor.” dedi.

Genç iş insanı Kaan Emre HACIZADE  ’in Batı Karadeniz, Marmara, Akdeniz ve Ege Bölgelerinin önemli şehirlerinde yapacağı yatırımların diğer bölgelere ve şehirlere de kayacağı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa