SON DAKİKA

Haber Ekspress

Karakolda rüşvet operasyonunun görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul Büyükçekmece’de karakola rüşvet baskınında iki polis memuru gözaltına alınmıştı. Rüşvetçi polislerin gözaltına alındıkları operasyonun görüntüleri ise aylar sonra ortaya çıktı.

Karakolda rüşvet operasyonunun görüntüleri ortaya çıktı!
Bu haber 09 Eylül 2020 - 18:55 'de eklendi.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin Büyükçekmece polis merkezine geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği baskında iki polis memurunun bir vatandaşla yaptığı rüşvet pazarlığının görüntüleri ortaya çıktı. Kanal D’den Emrullah Erdinç’in ulaştığı görüntülere göre, iki polis memuru, denetimler sırasında yakalattığı silah süngüsü ile ilgili bir vatandaşla bin TL karşılığında dosyayı kapatmak için anlaştı. Ancak polislerin anlaştığı vatandaş, emniyete ve savcılığa giderek rüşvet pazarlığını anlatıp suç duyurusunda bulundu.

Harekete geçen gasp büro ekipleri, seri numaraları alınmış para ile birlikte vatandaşı yeniden Büyükçekmece polis merkezine gönderdi. Karakoldaki iki polis memuru, dosyasını işleme koymayacaklarını söylediği vatandaştan bin lirayı aldı. Bu esnada dışarıda bekleyen gasp büro ekipleri, baskın yaparak rüşvet alan meslektaşlarını suçüstü yakaladı. Görüntülerde ekiplerin içeri girmesiyle birlikte rüşvet alan polislerin “Abi ne olur yapmayın, ben bir şey yapmadım ki adam parayı kendi bıraktı” dediği duyuldu. Gözaltına alınan iki polisin silahları ile rüşvet olarak aldıkları bin liraya da el konuldu. Rüşvet pazarlığına neden olan silah süngüsü için de tutanak tutuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü de iki polis memurunun meslekten ihraç edilmesi için dosya hazırladı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa