SON DAKİKA

Haber Ekspress

KARAYÜN’DEN SİYASİLERE ‘İDAM’ ÇAĞRISI

Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği (BÜYGİAD) yayınladığı basın açıklamasıyla, son günlerde yaşanan caniliklerin ağır cezalara çarptırılması gerektiğini vurgulayarak, siyasilere çağrıda bulundu.

KARAYÜN’DEN SİYASİLERE ‘İDAM’ ÇAĞRISI
Bu haber 04 Temmuz 2018 - 16:20 'de eklendi.

BÜYGİAD Başkanı M. Mustafa Karayün ve Yönetim Kurulu bir basın açıklaması yapılarak, siyasilere açık çağrı yaptılar. İşte o çağrı:

Yüce dinimiz İslam’a göre üstün bir izzet ve şerefle yaratılan insanoğlu ve onun doğruluk üzerine yaratılan vicdanı; cennet kokulu, masum yavrularımız Eylül ve Leyla’nın vahşice katledilmesiyle büyük bir yara almıştır.

Aziz milletimizle birlikte bizler de bu gelişmeleri basın-yayın organlarımız üzerinden  “çocuklarımızla beraber” korku, utanç ve dehşetle takip edip öğrendik. Yüreğimizde aynı acıyı hissediyor, kederli ailelerimize ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Bizler, Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği olarak, Türkiye’mizin ekonomik alanda daha güçlü olması için gece gündüz demeden çalışırken bu büyük utanç karşısında sessiz kalmayı, çocuklarımızın sessiz çığlığına kulak tıkamayı kendi vicdanlarımız için zül sayarız.

Yüzyıllar boyunca kadim töresi sayesinde adalet ve huzuru sağlamış olan milletimiz, çocuklara ve kadınlara yönelik işlenen suçları idam ile cezalandırmış, dahası bu tür canilerin genelde acı çekerek ölmesine salık vermiştir. Nitekim kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim de de; “Kim haksız yere bir kimseyi öldürürse bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur.” buyrularak konunun önemi gözler önüne serilmiştir.

Çocuk Hakları Evrensel Beyannamesine göre de “Çocukların yaşamını korumak bütün taraf devletlerin ilk görevidir. Yaşamak her çocuğun en temel hakkıdır.”  Çocuklarımızı hunharca katleden ve hayvandan daha aşağı olan bu insanlara karşı devletimiz derhal idam mekanizmasını harekete geçirerek bu görevini yerine getirmelidir. Aksi takdirde bu canilere hiçbir şey olmadığını gören ve aramızda sinsice dolaşan diğer sapkınlar cesaretlenecek ve ağıtlar gökyüzüne çıkacaktır.

Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği olarak, başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, mecliste grubu bulunan veya bulunmayan bütün siyasi parti liderlerinden; milletimizin vicdanını kanatan, utançtan başını önüne eğdiren bu canilere karşı İDAM CEZASINI uygulayacak yasal düzenleme yapmalarını beklediğimizi ve gelecek nesillerimizin hayallerinin kararmaması için bu konuda tüm imkânlarımızla devletimizin yanında olacağımızı belirtmek isteriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa