SON DAKİKA

Haber Ekspress

KAYA HOME KONSEPT MOBİLYA’NIN TEK ADRESİ NİĞDE

KAYA HOME KONSEPT MOBİLYA’NIN TEK ADRESİ NİĞDE
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 20:15 'de eklendi.

 

1993 yılından bu yana sektörde yer alan Kaya Home Konsept Mobilya, müşterilerine birçok alanda mobilya sunuyor. Merkezi Niğde’de bulunan Kaya Home Konsept Mobilya, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

1993 YILINDAN BU YANA SEKTÖRDEYİZ”

Kaya Home Konsept Mobilya firma sahibi Sayın Ramazan Kaya “1993 yılından bu yana bu sektördeyiz. Her konuda kaliteli mal satarız. Ürün yelpazemizde mobilya olarak koltuk takımı, yatak odası takımı, misafir odası takımı, masa, sandalye, halı gibi ürünler bulunmaktadır.” Diye konuştu.

ÜRÜNLERİMİZE 2 SENE GARANTİ SAĞLIYORUZ”

Sayın Ramazan Kaya “Bünyemizde imalat yoktur. Ürünlerimizi dışarıdan güvenilir malları alarak gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimize 2 sene garanti sağlıyoruz. Ürünlerimizin arızası olduğunda tamirini yapıyoruz. Tamiri yapılamayacaksa değiştiriyoruz.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa