SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan mazbata açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan mazbata açıklaması
Bu haber 17 Nisan 2019 - 17:41 'de eklendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partililer Genel Merkez’de izledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı – İzmir Milletvekili Tuncay Özkan onları sosyal medya hesabından “Mazbata törenini Genel Merkezde Sayın Genel Başkanımızla birlikte izliyoruz” şeklinde paylaştı.

Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almasının ardından açıklama yaptı:

“Çok mutlu, çok huzurluyum, duyguluyum.Büyük bir başarı elde ettik. Türkiye için çocuklarımız için onların geleceği için hepbirlikte huzur içinde yaşamak için. Bu başarı bu kopluma hizmet için yola çıkanların başarısıdır. Bu birlikte yaşamak isteyen milyonların başarısıdır. Milletvekili arkadaşlarım, merkez yürütme kurulunda görev alan arkadaşlarım ve bütün personelimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Güzel bir sonuç elde ettik. Hayırlı uğunlu olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa