SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kent Konseyi Gençleri yetim ve öksüz çocukları sevindirdi

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kurban Bayramı’nda yetim ve öksüz çocukları unutmayarak, onlara bayram sevinci yaşattı. 

Kent Konseyi Gençleri yetim ve öksüz çocukları sevindirdi
Bu haber 10 Temmuz 2023 - 14:34 'de eklendi.

Esenyurt Kent konseyi Gençlik Meclisi  ilçede ikamet eden öksüz ve yetim çocuklara bayramlık hediye sürprizi yaptı. Esenyurt Üçevler Mahallesi, Selahattin Eyyübi mahallesi, Namık Kemal mahallesi ve Mehterçeşme mahallesinde ikamet eden öksüz ve yetim çocuklara bayram öncesi ziyaret edip  hediyeler vererek onlarla keyifli anlar geçirip mutlu eden Gençler, gerçekleştirdikleri bu etkinlikle ilgili ise “Peygamberimiz (s.a.s) bir hadisi şerifinde:   “Kim bir yetimin başını Allah rızası için okşarsa, elinin değdiği her kıl için kendisine sevap verilir” diye buyurmuştur. Bir başka hadisinde de: “Yetimi görüp gözetmeyi üzerine alan kimseyle ben cennette işte böyle (iki parmağıyla göstererek) yan yanayız” buyurmuştu” Dolayısıyla bizlerde Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak bu hadisi şeriflerin buyruğunu bir nebze de olsa yerine getirdiysek ne mutlu bize diye ifade ettiler…

Gençlik Meclisi Başkanı Polat Berkay Bozkurt: Göreve geldiğimiz gündem bu yana sosyal sorumluluk çalışmalarına ayrı bir hassasiyet gösterdik.Bu özel günlerde ilçemizde ikamet eden öksüz ve yetim çocuklarımızı hiçbir zaman unutmadık.Görevde olduğumuz süre boyunca bir elimiz hep üzerlerinde olacaktır.Bu çalışmalarda bizlere destekleyen Gençlik meclisi yürütme kurulumuza ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa