SON DAKİKA

Haber Ekspress

KIRMIZI ÇİZGİMİZ HEP “ VATAN ” OLMUŞTUR

KIRMIZI ÇİZGİMİZ HEP “ VATAN ” OLMUŞTUR
Bu haber 18 Ocak 2022 - 11:40 'de eklendi.

Kırmızı çizgimiz hep “Vatan” olmuştur
Vatan Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olduktan sonra özellikle ilçe sorunlarına ilişkin getirdiği çözüm önerileri ile isminden sık sık bahsettiren Dr. Barbaros Bahçelioğlu gazetemize açıklamalarda bulundu. Şu anda Vatan Partisi İstanbul İl Yöneticisi olarak siyasi yaşantısına devam eden Dr. Barbaros Bahçelioğlu ile ülke ve Beylikdüzü gündemini değerlendirdik.

Algı yaratmaya çalışıyorlar

Konuşmasının başında “Bu ülkenin vatansever yöneticilere ihtiyacı var” diyen Dr. Barbaros Bahçelioğlu, Vatan Partisi üzerinde “Gençlere ulaşamıyor, sadece bir kesimden ilgi görüyor” algısının kasıtlı olarak şişirildiğini ve bu ülkenin en büyük gençlik oluşumuna sahip olduklarını vurguluyor. Özellikle yaşadığı yer olan Beylikdüzü’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Dr. Bahçelioğlu ilçenin birçok yerine kurulan pazarlarla ilgili olarak “Belediyeye tezgah geliri elde etmek için ilçeyi cehenneme çeviriyorlar” diyerek Beylikdüzü Belediyesine çıkıştı.

Bize yönelen namluları
Görmek zorundayız!

Açıklamalarına devam eden Dr. Bahçelioğlu “Öncelikle 2022 yılı bizim kader yılımız olarak yorumluyoruz. Kader denildiğinde dünya çapında bir dönüşümden bahsediyoruz. Asya’dan başlayan bir dalga tüm dünyayı sarıyor. Üretim tamamen Asya’ya kayıyor. İnsan isminin ve özellikle gençliğin çürümeye başladığı bir dönemin içinden geçiyoruz. Biz Türkiye’nin Atlantik’ten koparak daha başı dik ve özgürlükçü bir noktada olmasından yanayız. Bu dünyadaki alt üst oluş aynı zamanda ülkemiz için de yeniden bir toparlanma ve var olma sürecini de beraberinde getirmiştir. Bu durumdayken de ülkemizin politikasını doğru konumlandırmak ve yönünü akılcıl bir biçimde belirlemek zorundayız. Kim namlusunu bize doğrultmuş, kim bizim yanımızda, kim ülkeler üzerinde bir hegomonya kurma derdinde bunları iyi gözlemlememiz gerekiyor. Elbette bizim de üzerimize yönelen namlulara karşı bir savunma mekanizmamız var. Dünyanın birçok ülkesi aslında Türkiye’nin yaşadığı sorunlara benzer sorunlar yaşıyorlar. Bazısı üzerlerinde kurulmak istenen baskıya direniyor, bazısı ise bunu kabul ederek, sömürülmekten yana tavır alıyorlar. Özellikle yükselen değer Çin’i iyi tahlil etmek ve doğru yaklaşımları göstermek zorundayız” dedi.

 

Bankalar 80 Milyar Dolar Kar yapmış

Özellikle ekonomi konusunda Vatan Partisi’nin tavrının çok net olduğunu vurgulayan Dr. Bahçelioğlu “Bugün birinci meselemiz ekonomi haline geldi. İktidara düşen ekonomik politikalarını doğru bir şekilde belirlemektir. Maaşlara yapılan zamların ardından verdiğini geri alma şekline dönüşen bir sürecin ülkemize bir faydası olmayacaktır. Vatan Partisi ekonomi konusunda her zaman üreticinin yanında olmuştur. Vatandaşımız ve üreticimiz politikalarımızın en üst noktasında yer alır. Para babalarından ve finansal kuruluşlardan alıp vatandaşımıza vereceğiz diyen bir partinin mensubuyum. Unutulmasın ki esnafımız ve vatandaşımız fakirleşirken, bankalar geçen yıl 80 Milyar Dolar kar etmiş” açıklamasında bulundu.

Para uğruna cehenneme çevirdiler

Beylikdüzü’nde yerel siyaseti yakından takip ettiğini her fırsatta yenileyen Dr. Bahçelioğlu “Yerel anlamda tabii ki ilk sorun yaşadığım yer olan Beylikdüzü’nün trafiği diyebilirim. Özellikle akşam saatlerinde çok büyük sıkışıklıklar yaşanıyor. Olur olmaz noktalara kurulan pazarlar, belediyeye tezgah geliri elde etmek için düzensiz bir biçimde açılan Pazar yerleri ilçenin birçok noktasını cehenneme çevirmiş durumda. Bunu şehir plancısı olan bir belediye başkanının yapıyor olması bizleri daha çok üzüyor. Ben muhalefetin belediye meclislerinde iyi bir etkinlik gösteremediğini düşünüyorum. Biz birçok sorunun takipçisi durumundayız. Özellikle bu ülkenin ferahı için Vatan Partisi’nin ön plana çıkması ve yetki alması gerekiyor. Özellikle birçok noktada sansür yiyoruz. Bu düzeni değiştirecek yapı kadroları ve gençliği ile Vatan Partisi’dir. Dünyanın birçok yerinde bile konuşulmaya başlanan bir gerçek var. Bizler için Jöntürkler deniyor ve biz bu yakıştırmadan son derece memnunuz. Unutulmasın ki Jöntürkler bu ülkenin kurulmasında, modernleşmesinde ve gelişmesinde her zaman atılımcı olmuştur. Atatürk’te bir Jöntürk’tür” dedi.

Ülkenin en büyük gençlik hareketiyiz

Bizim hakkımızda gençliğe ulaşamıyorlar algısı yapıyorlar ancak bu ülkenin en büyük gençlik yapılanması Vatan Partisi bünyesindedir. Ben bireysel olarak Osmanlı Ocakları ile görüşüyorum, Ülkü Ocakları ile görüşüyorum. Türkiye’nin doğruları ve vatana sahip çıkma noktasında aynı yerdeyiz. Biz uyuşturucu gençliği ile PKK sever gençlik ile, cinsler arası münasebeti normal gören gençlik ile bir araya gelmeyiz. Bizim kırmızı çizgimiz vatandır” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa