SON DAKİKA

Haber Ekspress

KIVIRCIK ALİ BUNU HAKETMİYOR

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’ın, açıkladığı Bathonea Park Projesi tartışmaların hedefi olurken, ilçede bulunan Kıvırcık Ali Parkı’nın son hali sonrası ise bazı kesimler, “Sen önce elindeki parkı düzelt sonra başka park yap” tepkisinde bulundu.

KIVIRCIK ALİ BUNU HAKETMİYOR
Bu haber 01 Haziran 2018 - 11:06 'de eklendi.

PARK ÇÜRÜYÜP GİDİYOR

Avcılar ilçesinde merhum Kıvırcık Ali’nin hatırasını yaşatan Kıvırcık Ali Park’ı, perişan halde kaderine teslim edilmiş durumda. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, belediyenin ilçedeki bir çok parka karşı aynı tutumu sergilediğini öne sürerken, diğer yandan Başkan Handan Toprak’ın yeni bir park müjdesi vermesini ise bu şartlarda samimiyetsizlik olarak karşıladı. Vaat ettiği Öğrenci Yurdu ve Huzur Evi’ni bile hizmete açmadığının hatırlatmasını yapan vatandaşlar, parkların bakımsızlık içinde çürüyüp gitmesine göz yuman Belediye Başkanı Toprak’ı kınadı.

MAHALLE PARKINA BİLE BAKAMIYOR

‘Türkiye’nin Central Park’ı olacak’ sözleriyle tanıtımını yaptığı Bathonea Park’ı nasıl tamamlayacağı bilinmeyen Başkan Handan Toprak’ın, ilçedeki mevcut parkları bile koruyamıyor oluşu ise vaatlerin gerçekten uzak oluşunu gözler önüne serdi. İşçilerin maaşlarından, elle tutulur bir proje olmamasına, belediyenin borç batağı içinde oluşundan sokakların grev nedeniyle çöp içinde oluşuna kadar bir çok sorunla boğuşan Başkan Toprak’ın, bir mahalle parkına bile bakım yapamaması, belediyenin kontak kapattığının habercisi olmuş durumda. Sosyal belediyecilik anlayışı ile bilinen CHP’nin, Başkan Toprak ile alakalı 2019’da nasıl bir yol izleyeceği ise şimdilik merak edilenler arasında yerini almış bulunmakta.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa