SON DAKİKA

Haber Ekspress

KORAY AYDIN’DAN HANÇERLİ’YE ZİYARET

KORAY AYDIN’DAN HANÇERLİ’YE ZİYARET
Bu haber 19 Haziran 2019 - 10:51 'de eklendi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve ekibi Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi ziyaret etti. 31 Mart seçim sonuçları dolayısıyla Hançerli’yi tebrik eden Aydın ve ekibi 23 Haziran seçimlerini konuştu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın partisinin İstanbul İl ve ilçe yöneticileri ile partililerden oluşan kalabalık bir ekiple Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi ziyaret etti.

Partisinin Avcılar ilçe başkanlığını ziyaret eden Aydın, burada partililere kısa bir konuşma yaptı. 23 Haziran sürecinde Cumhur İttifakı cephesinden gelen eleştirilere yanıt veren Aydın, “İktidarlarını ne pahasına olursa olsun sürdürmek için yalanı ve iftirayı bir metot haline getiren AK Parti yönetimine Allah doğru yolu göstersin diyoruz. “Dolarla işimiz yok” diyenleri dolar esir almış durumdadır.” dedi.

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından belediye binasına gelen Koray Aydın ve ekibi, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin konuğu oldu. 23 Haziran sürecini değerlendiren Aydın ve Hançerli, 31 Mart’ta İstanbul Büyükşehir’i kazanan Millet İttifakı’nın 23 Haziran’da da kazanacağını söyledi.

KORAY AYDIN: “ORTAK CANLI YAYINA ÇARESİZ KALDILAR”

Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ı karşı karşıya getiren ortak canlı yayını değerlendiren Koray Aydın, Yıldırım’ın ‘başka çaresi kalmadığı için’ teklifi kabul ettiğini söyledi.

“Ortak canlı yayın olmaz diye düşünüyordum. Anketleri yakından takip ediyorum. Seçim tarihi yaklaştıkça aradaki fark da açıldı. Bu nedenle çaresiz kaldılar ve canlı yayın teklifini kabul ettiler. Yani canlı yayına iyi niyetli oldukları için çıktıklarına inanmıyorum.”

“Binali Yıldırım bitse de gitsek modunda’

“Seçimin kaderini en çok isteyen taraf belirleyecek. Şu anda moral değerler itibariyle bizlerin lehine bir hava var. Bu hava seçimin belirleyici unsurudur. Rakibimiz şu an sadece bir grup üzerine nokta çalışmalar yapıyor. Fakat oluşan farkın bu metotla kapanabilmesi mümkün değil. Ortak canlı yayın sonrası mevcut farkın 1-2 puan üzerine çıkılacağını düşünüyorum. Çünkü Binali Yıldırım’ı izledim ve bitse de gitsek modunda olduğunu gördüm. Yüzü ve mimikleri Recep Tayyip Erdoğan başıma bela açtı, benim burada ne işim var der gibiydi. Yayının başında elinin ve çenesinin titrediği dikkatimi çekti.

Rakibimizin elinde de anketler var ve sonuçlara baktığında ‘ne yaparsak yapalım olmuyor’ dediğini görüyorum. “

TURAN HANÇERLİ: “TÜM TÜRKİYE’DE BİR DEĞİŞİM UMUDU VAR”

Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasının Türkiye’de önemli bir kesimde değişim ruhu uyandırdığını ifade eden Turan Hançerli, şu ifadeleri kullandı:

“İnsanlar çok heyecanlı. Tüm Türkiye’de bir değişim umudu var. Belki de halkın en çok ilgi gösterdiği seçim 23 Haziran seçimleri olacak.

Ekrem İmamoğlu’nun kampanyası ve projeleri rakibi tarafından taklit ediliyor. Rakibin seçim stratejisi başka beka sorunu üzerinden kuruldu ama asılda ekonomisi zayıf ve kaynakları israf edilen bir Türkiye beka sorunu yaşar. “

“Millet İttifakı’nın Avcılar’daki karşılığı Avcılar İttifakı oldu.”

31 Mart seçimleri sürecinde Avcılar’da İYİ Parti ile CHP olarak uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Hançerli, ‘kazanılamayacak’ denilen Avcılar’da açık ara farkla kazandıklarını söyledi.

“İlçemizde el birliğiyle çok başarılı bir seçim kampanyası yürüttük. Bizim ittifakımızın ana bileşeni İYİ Parti ile gerçekleşti. Sahada çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. İlk günden itibaren tüm İYİ Parti yöneticileri ve üyeleriyle birlikte aramızda söylem farkı yoktu. 31 Mart gecesi kazanılamayacak denilen Avcılar’da Ekrem İmamoğlu’na da ekstra oy kazandırarak açık ara farkla kazandık.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa