18:42 - Atlas Çağlayan cinayetinde son gelişme! 3 kişi tutuklandı
23:59 - Esra Erol’un programındaki şeriat tartışması büyüyor: Destici de devreye girdi
21:43 - İlber Ortaylı’dan Atlas açıklaması: Bu artık bir cinayet değil, adalet sınavıdır
22:27 - Selen Görgüzel’den ‘İtibar Suikastı’ Tepkisi: “O Uçak Yolculuğunun Sebebi Çok Başka!”
Günlerdir devam eden yağışlı ve soğuk havanın ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte onbinlerce İstanbullu Büyükçekmece sahillerine akın etti.
2025 yılının ilk gününde güneşli havayı değerlendiren vatandaşlar, tatil gününü aileleri ile birlikte park ve sahillerde değerlendirdi.
Yeni yılın ilk sabahı Büyükçekmece, adeta yazdan kalma bir güne merhaba dedi. Günler sonra yüzünü gösteren güneşin ışıltısıyla uyanan İstanbullular, Büyükçekmece kordonboyunda gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.
Güneş ve denizin tadını çıkardılar
İstanbul’un en çok rağbet gören sahillerine sahip olan Büyükçekmece yine en çok tercih edilen ilçelerinden oldu. Büyükçekmece kordonboyunda kimileri yürüyüş yaparken kimileri de güneş ve denizin tadını çıkartmak için kumsallarda oturmayı tercih etti. Çocukların tercihi ise her zaman ki gibi parklar oldu. Yeşilin, mavinin ve güneşin keyfini doyasıya yaşayan vatandaşlar, 2025 yılına huzurlu bir ortamda girmenin mutluluğunu aileleri ve sevdikleri ile birlikte yaşadılar.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.