SON DAKİKA

Haber Ekspress

Köylü vatandaşlarımızın 601 imzası görmezlikten gelinemez

Köylü vatandaşlarımızın 601 imzası görmezlikten gelinemez
Bu haber 12 Şubat 2021 - 22:36 'de eklendi.

Tire Kartal dağı mücadelesi devam ediyor. Burada amaç kesinlikle maden aramasına karşı değil; doğa, yaşayan canlılar ve insanlık adına biz kartal dağımıza bölgedeki Büyükkale, Hasançavuşlar, Küçükkale, Üzümler, Mehmetler, Halkapınar, Akyurt, Kurşak başta olmak üzere bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın 601 imzası ile bu bölgedeki doğa parçamızın bozulmaması üzerine mücadelemize devam ediyoruz.

ÜZÜMLER MAHALLESİ ÜST TARAFINA BAKANLAR NEDEN MÜCADELE ETTİĞİMİZİ ANLARLAR

Geçtiğimiz yıllarda Üzümler mahallemizin üst tarafında herkesin bildiği yoldan geçerken kafasını çevirip bakan herkesin oradaki doğallığı kireç ocağı diye tabir edilen alanın doğanın bütün güzelliğini nasıl bozduğunu görebilir, bizim amacımız burada maden aranmasına yada yapılacak olan çalışmalara karşı çıkmak değil tek isteğimiz doğamızın bozulmaması denildi..

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Bizim mücadelemiz devam edecek, Kartal dağı küçükmenderes ovasının tam karşısında doğanın nimeti olarak kalacak, şu bilinmelidir ki bizim amacımız tekrar tekrar anlatmak gerekirse sadece ve sadece doğamızın yapısının bozulmamasıdır.

Haber: Çağrı Yördem

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa