SON DAKİKA

Haber Ekspress

‘Kuaförüm Sensin’ Yarışmacısı Tevfik Bozdağ şarkıcılığa soyundu!

‘Kuaförüm Sensin’ Yarışmacısı Tevfik Bozdağ şarkıcılığa soyundu!
Bu haber 03 Ocak 2021 - 23:25 'de eklendi.

Show TV kanalında yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasıyla ünlenen Estetik ve Güzellik uzmanı Tevfik Bozdağ Şarkıcılığa soyunuyor…

Şan dersleri almaya başlayan Yakışıklı İş insanı 2021 yılında Single çıkaracak olan Tevfik Bozdağ 2014 yılında yapılan o Ses Türkiye yarışmasına da katılmıştı ve derece elde eden Tevfik Bozdağ, YouTube kanalında yaklaşık 120 milyon izlenmiş bir şarkının akustik versiyonu ile gelecek olan çiçeği burnunda şarkıcı adayı Bozdağ, çok büyük bir beğeni alacağına ve çok fazla izleneceğine emin olduğu bir parçayla geleceğinin sinyallerini verdi. Basında adını Estetik ve Güzellik dalında sıkça duyduğumuz Tevfik Bozdağ Müzik Sektöründe de başarılı olacağını hissettirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa