SON DAKİKA

Haber Ekspress

Kurultay’dan Sonraki İlk Ziyaret

Kurultay’dan Sonraki İlk Ziyaret
Bu haber 02 Kasım 2020 - 22:11 'de eklendi.

Başkent Ankara’da ANFA Altınpark’ta “Gelecek senin, gelecek Türkiye’nin” sloganıyla toplanan Gelecek Partisi 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle yalnızca delegelerin katılım sağladığı kongre salonuna KHK ile ihraç edilenlerin, emeklilikte yaşa takılanların, gençlerin, kadınların ve emeklilerin mesajları ‘Burdayız’ sloganlarının asılı olduğu kongrede Genel Başkan ve Parti Yönetimi belli oldu.

Davutoğlu’ndan İlk Ziyaret İzmir’e Deprem Bölgesi’ne

Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu kurultay sonrası ilk ziyaretini İzmir’e deprem bölgesine gerçekleştirecek.

3 Kasım Günü Deprem’in kalbi olan İzmir’de olacak olan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu depremde zarar gören yerlerde incelemelerde bulunacak.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doç.Dr.Selçuk Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Doğan Demir, Yerel Yönetimler Koordinatörü Cesim Gökçe, Politika İzleme Kurulu Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç.Dr. Burçak Başbuğ Erkan,  İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve Yönetimi Manisa İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Yönetimi, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız incelemelerde bulunmuştu

İLK ÖNEMLİ ZİYARET

Gelecek Partisi 1. Olağan Kongresi’nde İzmir mesajları veren Gelecek Partisi Lideri Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Kurultay sonrasında İzmir’e gerçekleştirilecek ilk ziyaret olması da büyük bir önem taşımakta.

İl Başkanı İşçilik ve Kurmayları Hazır

Ankara Anfa Altınpark’ta gerçekleştirilen Kurultay için İzmir’den 11 araç ile yola çıkarak Kurultay’a çıkarma yapan İzmir İl Başkanı Cüneyt İşçilik ve Kurmayları Genel Başkan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nu karşılamak ve programına refakat etmek için hazırlıklarını tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa