SON DAKİKA

Haber Ekspress

“Libya’da meşru hükümetin yanındayız”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kritik Libya ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Libya Libyalılarındır diyerek BM tarafından tanınan meşru hükümetin yanındayız.’ dedi.

“Libya’da meşru hükümetin yanındayız”
Bu haber 17 Ağustos 2020 - 17:15 'de eklendi.

Doğu Akdeniz’de yaşanan son gelişmelerin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya’da çok önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Akar ve Güler’in Trablus’ta Libyalı yetkililerle bir araya gelerek, bir dizi görüşme gerçekleştirmekte olduğu ifade edildi. Akar ve Güler, Trablus’ta askeri törenle karşılandı.

Akar’ın ayrıca yaklaşan Sirte ve Cufra operasyonları öncesinde Türk askeri üssünde de incelemelerde bulundu.

‘Meşru hükümetin yanındayız’

Bakan Akar görüşmeler sonrası açıklamalarda bulundu. Akar, “Libya Libyalılarındır diyerek BM tarafından tanınan meşru hükümetin yanındayız. Libyalı kardeşlerimizi haklı davalarında desteklemek suretiyle istenilen sonuçlara ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa