SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mabel Matiz’in ‘Antidepresan’ şarkısına çalıntı iddiası

Mabel Matiz’in Antidepresan şarkısının çalıntı olduğu iddia edildi. Antidepresan şarkısı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu…

Mabel Matiz’in ‘Antidepresan’ şarkısına çalıntı iddiası
Bu haber 26 Temmuz 2023 - 12:01 'de eklendi.

Mert Demir’in bestecisi olduğu ve Mabel Matiz’e birlikte seslendirdiği ödüllü ‘Antidepresan’ şarkısı davalık oldu. Şarkıcı Merve Holefter, söz konusu eserin nakaratının ‘Alınsam’ isimli kendi parçasından alındığını ileri sürerek söz yazarı Mert Demir hakkında “mali ve manevi haklara tecavüz” suçundan savcılığa suç duyurusunda bulundu. Holefter ayrıca şarkıların incelenmesi için Musiki Eserleri Sahipleri Grubu Meslek Birliği’ne (MSG) başvuru yaptığını belirtti. MSG tarafından yapılan incelemelerde ise şarkıların benzerlik taşıdığının tespit edildiği belirtildi.

basliksiz-2.jpg
Mert Demir ve Mabel Matiz

Merve Holefter’in avukatı ise Mert Demir’e ulaşmaya çalıştıklarını belirterek ‘Mert Demir talebimizi dikkate almamıştır. İzinsiz olarak iktibas (alıntı) yapıldığı MSG Teknik Bilim Kurulu Raporu, tanıklar ve dosyaya sunduğumuz diğer belgelerle sabittir.’ açıklamalarında bulundu.

zaha.jpg
Merve Holefter

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa