SON DAKİKA

Haber Ekspress

Maher Zain hayran olduğu İstanbul’da klip çekti

Maher Zain hayran olduğu İstanbul’da klip çekti
Bu haber 22 Nisan 2021 - 19:27 'de eklendi.

İslam alemi ona o İstanbul’a hayran…

Şarkılarını 6 ayrı dilde söylemesiyle ün yapan Lübnan kökenli İsveçli Müslüman şarkıcı Maher Zain, son albümünün klip çalışması için İstanbul’a geldi. ‘Thank You Allah’,‘Forgive Me’, ‘Ya Nabi Salam Alayka’ ve ‘Maşaallah’ adlı eserleriyle İslam aleminin en bilindik sanatçıları arasında yerini alan Maher Zaim, yeni şarkısı ‘Huwa Ahmedun’ ile yine dikkatleri üzerine çekti. Türk müzik sektöründe sesi ve şarkı sözleriyle rakiplerini geçen ve en çok sevilen şarkıcılar arasında parmakla gösterilen Zain’in yeni şarkısı dasektörde heyecan yarattı.

Klip için tarihi mekanları tercih etti

Lübnan asıllı İsveçli sanatçı Maher Zain son çıkan albümünde bulunan ve 12 Mayıs’ta tüm dünyada müzikseverlerinbeğenisine sunacağı şarkısı Huwa Ahmedun için de rotasını İstanbul’a çevirdi.Klibi 4 ülkede çekmek için kollarını sıvayan Zain, Mısır, Tunus ve Beyrut’tansonra Türkiye’ye geldi. Yer ve mekan için İstanbul’un tarihi dokusunu dakullanmak isteyen sanatçı, Üsküdar (Kız Kulesi), Fatih (Sultanahmet Camii),Ortaköy (Ortaköy Camii) ve Beyoğlu’nu (Galata Kulesi, Galata Köprüsü) tercihetti. İlgiden çekimlere ara verildi

1 haftalık ön hazırlık sürecinden sonra 23 kişilik ekibin yer aldığı çekimlere ilgide oldukça yoğunoldu. Yaşanan yoğunluktan dolayı klip çekimine zaman zaman ara verildi.Hayranlarını kırmayan ünlü sanatçı herkesle tek tek ilgilenip fotoğrafçektirerek de mütevazi kişiliğini gözler önüne serdi.

Maher Zain bu coğrafya beni büyülüyor

İstanbul’a olan sevgisi ve hayranlığını her zaman dile getiren Maher Zaim, bu coğrafyaya olan duygularını da “İstanbul beni büyülüyor. Bu güzel şehir benim huzur ve maneviyat duygularımı besliyor. Burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul çok güzel” cümleleriyle anlattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa