SON DAKİKA

Haber Ekspress

MAHKEMEYE GİTTİM GELECEM!

MAHKEMEYE GİTTİM GELECEM!
Bu haber 09 Eylül 2019 - 15:26 'de eklendi.

Avcılar Belediyesi’nde ‘Kaftancıoğlu krizi’. Belediye Başkanı Turan Hançerli ve CHP Grubu, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun mahkemesine gidecekleri gerekçesiyle, AK Parti Grubu’nun haberi olmadan oturum saatini değiştirdi. AK Partililer durumu protesto ederek meclise katılmadı.

Avcılar Belediyesi AK Parti Grubu, ‘Cumhurbaşkanına hakaret, devleti küçümseme ve Ermeni Soykırımını kabul etme’ suçlamalarıyla yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Çağlayan Adliyesi’ndeki duruşmasına katılmak için, kendilerinin haberi olmadan oturum saatini değiştirdikleri gerekçesiyle, meclisi protesto etti. AK Parti Grubu bir açıklama yayınlarak neden protesto ettiklerini açıklarken, mecbur kaldıkları bu durum için özür diledi.
AK Parti Grubu yaptığı açıklamada “Sabah yapılması gereken toplantımız; cumhurbaşkanımıza hakaretten, devletimizi küçümsemekten ve sözde Ermine soykırımını tanıması suçlarından yargılanan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Çağlayan Adliyesi’ndeki duruşmasına katılacaklarını ifade ederek Belediye Meclis Toplantımızın saati bizlerle istişare etmeden değiştirmişlerdir. AK Parti Grubu’nun görüşüne başvurmadan ve Avcılarımızda yapılması gereken önemli çalışmalar varken yapılan bu keyfi uygulamayı AK Parti Grubu olarak protesto ediyor, belediyemizin siyasi propaganda malzemesi olarak kullanılmasını şidittele kınıyoruz. Bu keyfi uygulamanını ileriki zamanlar için örnek teşkil edebileceğini ve Avcılarımız’a hizmeti olumsuz etkileyeceğini düşünüyoruz. Bu vesile ile grubumuzun bugünkü oturuma katılmadığını ifade ediyor, yorumu Avcılar halkına bırakıyoruz” denildi.

HABER: MURAT ÖZYILDIRIM

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa