SON DAKİKA

Haber Ekspress

MALTEPELİLERDEN KILIÇ’A: SAYENİZDE GÜLÜYORUZ

MALTEPELİLERDEN KILIÇ’A: SAYENİZDE GÜLÜYORUZ
Bu haber 15 Mart 2019 - 12:27 'de eklendi.

Zümrütevler Mahallesi’nde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, büyük ilgi gördü. “Hep böyle gülümseyin” diyen Kılıç’a bir vatandaş, “Sayenizde gülümsüyoruz” diye cevap verdi.

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Zümrütevler Mahallesi’ni ziyaret etti. Sabah namazında Zümrütevler Merkez Camii’nde vatandaşlara çorba ikram eden Kılıç, cami cemaatinin talep ve sorunlarını dinledi. Daha sonra mahalle muhtarı Serkan Aslan’ı ziyaret eden Kılıç, çalışmalarında başarılar diledi.

SOKAKTA İLGİ BÜYÜK

Mahalle esnafını ve vatandaşları da ihmal etmeyen Kılıç, vatandaşların taleplerini dinledi. Yeni dönemdeki projelerini de anlatan Kılıç’a, Zümrütevler sokaklarında ilgi büyüktü. Başkan Kılıç ile selamlaşan bir kadın, “Geçen gün Esenkent hattında çalışan eşimin kullandığı minibüse binmişsiniz. Çok mutlu olmuş. Biz de hizmetlerinizden çok memnunuz. Oyumuz da desteğimiz de sizinle” diye konuştu. “Hep böyle gülümseyin” diyen Kılıç’a bir vatandaş, “Sayenizde gülümsüyoruz” şeklinde cevap verdi. Başkan Kılıç’ı karşılarında gören vatandaşların mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa