SON DAKİKA

Haber Ekspress

Manisa’da ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ yapıldı

Manisa’da ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ yapıldı
Bu haber 19 Eylül 2021 - 23:30 'de eklendi.

“Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” pandemi döneminde yaşanan kısıtlamaların ardından renkli görüntülere sahne oldu…

30 ülkedeki 150 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen bisiklet turu etkinliği Manisa’da oldukça coşkulu geçti.

İzmir’de 2013 yılında başlayan ”Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”, 9 yılda büyüyerek önce Türkiye’de daha sonra dünyadaki diğer şehirlerde destek buldu.

Bu yıl Manisa’da 4’üncüsü düzenlenen “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” etkinliği kapsamında bisikletlerini süsleyen Manisalı kadınlar,  Şehzadeler ilçesindeki Cumhuriyet Meydanından, Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark’a kadar kendileri için trafiğe kapatılan caddelerde Manisa turu attı. Bisiklet turunda hem kadınlar hem de bisikletleri süsleriyle dikkat çekti.

Süslü kadınlar bisiklet turu gönüllü organizatörü beden eğitimi öğretmeni Özlem Şahin, “Bu turu Manisa’mızda 4’üncü kez yaptık. Pandemi döneminde de kendi mahallelerimizde yapmıştık. Etkinliğimiz bir farkındalık etkinliği. Büyükşehir Belediyesinden bisiklet altyapısı talep etmek amacımız. O yüzden sadece dikkat çekmek için süslendik” dedi.

Ailelelerin de katıldığı ve çoğu kadın olan yaklaşık 250 bisikletli Şehzadeler ilçesindeki Cumhuriyet Meydanından Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark’a kadar belirlenen güzergahta 6 kilometre pedal çevirdi. Caddelerde rengarenk bisikletlilere şaşkınlıkla bakan vatandaşlara, el sallayan bisikletli süslü kadınlar yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Haber – Hasret Dilek Delier

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa