SON DAKİKA

Haber Ekspress

MANİSA’NIN TARZAN’I AVCILAR’IN HIRSIZI

Küçükçekmece Belediye başkanlığına aday adaylığını koyan CHP’li Ali Rıza Gülkanat, CHP kanadında aday adayları arasında içine sinmeyen isimler olduğunu belirterek, “Manisa’nın sembolü Manisa Tarzanı’dır, Bursa’nın sembolü kaplanıdır. Bir de Avcılar hırsızı var! Kimin ne mal olduğunu biliyoruz” İfadelerini kullandı.

MANİSA’NIN TARZAN’I AVCILAR’IN HIRSIZI
Bu haber 08 Kasım 2018 - 19:40 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Küçükçekmece Belediye başkanlığı için aday adayı olarak gösterdiği Ali Rıza Gülkanat, Küçükçekmece’de bulunan Lovegarden Cafe’de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Burada seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Gülkanat, sert ifadeler de kullandı. Başkan seçilmesi durumunda 10 milyar dolarlık hazır parayla beraber Küçükçekmece’de kentsel dönüşüm projesinin hazır olduğunu belirten Gülkanat, “Niyetim, Küçükçekmece’yi İstanbul’un en düzgün ilçesi haline getirebilmektir. Gençlik yıllarımın da geçtiği Küçükçekmece’ye bütün birikimlerimi aktarmak istiyorum. Hedefim kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşüm 10 milyar dolarlık bir yatırım gerektiriyor. 10 milyar dolarlık krediyi bularak aday adayı oldum. Küçükçekmece’yi Ataköy’den daha üst bir değere taşımak istiyorum.“ dedi.

“Hesap vermeye hazırım”

Belediye başkanlığının, halkın sorunlarıyla ilgilenmek yerine rantçılık makamına dönüştüğünü söyleyen Ali Rıza Gülkanat, “Küçükçekmece’de bundan önce görev yapmış arkadaşlarımızın kendilerine biçtikleri değerin ortaya çıkmadığı ortada… Hükümetin vazgeçemeyeceği en önemli ve öncelikli proje Küçükçekmece’den geçecek olan Kanal İstanbul projesidir. Mevcut Küçükçekmece Belediyesi’nde ranta ve paraya yönelik plan yapıyorlar. Ranta yönelik belediye başkanlığına soyunan kim varsa namussuzdur, şerefsizdir, haysiyetsizdir! Belediye başkanlığı, milletvekilliğinden önemli, halkın sorunlarına birebir ilgilenmesi gereken makam olması gerekirken, bunu bir başka biçime döndürenler kendilerine nasıl bir pay biçiyorlarsa biçsinler. Ben bunlara, ‘şerefsiz’ diyorum. Bunu ben de yaparsam, ben de bu tanıma dahilim. Daha önceden belediyede görev yaptığım süreçte bu şerefsizliğin tek harfini işlediysem hesabını vermeye de hazırım” şeklinde konuştu.

“Kimin ne mal olduğunu biliyoruz”

Küçükçekmece Belediye başkanlığına aday adayı olan CHP’liler arasında içine sinmeyen isimler olduğunun altını çizen Gülkanat, “11 Kasım’da CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı, aday adaylarının hepsini önümüze sunacak. Ben ön seçim isteyenlerden biriyim. Bu aday adaylarının içlerinde içime sindiremediğim adaylar da var. Manisa’nın sembolü Manisa Tarzanı’dır, Bursa’nın sembolü kaplanıdır. Bir de Avcılar hırsızı var! Ne şamı şekeri, ne lahana turşusu bu? Kimin ne mal olduğunu biliyoruz. Örgüt de buna göre karar verecektir” diye konuştu.

 

HABER: Suat Can YURDUM

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa