SON DAKİKA

Haber Ekspress

Maşa Port İzmir’in vazgeçilmez adresi!

Maşa Port İzmir’in vazgeçilmez adresi!
Bu haber 24 Şubat 2023 - 9:14 'de eklendi.

Maşa Port İzmir, Türk ve İtalyan lezzetlerini bir araya getirerek kısa süre içerisinde ilgi odağı olmayı başardı. İzmir’de ciddi bir müşteri potansiyeline ulaşan ve her kesimden insanın kalbini kazanmayı başaran Maşa Port, Bornova’da faaliyete geçtiği günden itibaren lezzet düşkünlerinin en çok uğradığı yerlerden biri haline geldi.

Zaman içinde ünü giderek artan Maşa Port, müşterileri arasına siyasetçi, ünlü, iş dünyası gibi birçok alandan kişileri de kattı. Müşterilerini her zaman çok özel gören Maşa Port, sunduğu lezzetlerle müşterine keyifli anlar yaşatıyor.

Sabah kahvaltısıyla, öğle, akşam yemekleriyle ve çeşitli menüsüyle nezih mekan damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor. Ayrıca tüm lezzetlerin yanında çeşitli kahve ve tatlıları ile de lezzet ve ürün skalasını da arttırıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa