SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mavinin Özgür Kızı Öykü Orakçı ile Çok Özel(Röportaj)

Mavinin Özgür Kızı Öykü Orakçı ile Çok Özel(Röportaj)
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 17:57 'de eklendi.

Lakabı ; “mavinin özgür kızı”! İzmir Can Radyonun “öykü ile yol muhabbeti” programının, enerjisi yüksek, ışıltılı güzelliği ve başarısıyla dikkat çeken sunucusu Öykü Orakçı dan söz ediyorum.Biraz kendisini yakından  tanıyalım .

-Son zamanlarda isminiz sıkça anılıyor .Öykü Orakçı kimdir? 

– Teşekkür ederim… İzmirliyim, keyfen Radyo programı yapıyorum fakat Can Radyo ailem… Yeni yerler, yeni insanlar , yeni hayat hikayeleri dinleyebileceğim yerlere mini göç etmeyi seviyorum. Sakin, kendi halinde biriyim.

– Paylaşımlarınıza bakınca enerjiniz fotoğraflardan taşıyor.Nedir sebebi ? Nasıl böyle bir enerji yayabiliyorsunuz?

– İçimden geliyor, hayat için sakin telâşlarım var.  Enerjimin tutmadığı kimseyle vakit kaybetmiyorum. Kimseninde umudumu çalmasına izin vermiyorum.

-Radyo programlarınızda en çok vurgu yaptığınız şey ? 

-“Güzel şeyler söyleyin güzel şeyler paylaşın güzel hissettirin” diyorum çünkü bu bir zaman sonra alışkanlığa dönüşür. Birde sıklıkla Neşet Ertaş ‘ın dediği  gibi “rızasız bahçenin gülü denilmez ” derim. Her şey iki taraflı olunca güzel .

 Bir videonuzda gitmek üzerine konuşmuştunuz .Gitmeniz gerekiyorsa gidin demiştiniz.Siz yapabilir misiniz? Samimi bir konuşmaydı .Zor değil mi  gitmek?

-Kalmak ta zor gitmekte.Hissetiğinde gitmeyi de bilmeli insan .Gitmek çoğu zaman hüzünlü bir eylem fakat bazen en iyi kapıyı açar.Ait olmadığımızı hissettigimizde gitmeyi bilmeliyiz. Bir şehre, bir aşk a, bir duyguya, bir işe … ait olmadığını hissettiğinde gidebilmeli.

Bugün mü önemli dün mü?

Bugün önemli tabii çünkü bugün dün oluyor ve dün , bugünün yol haritasını belirliyor. Farkındalık çok önemli her konuda.

-Sosyal sorumluluk projelerine destek verdiğinizi biliyoruz. 

-Çocuğum yok fakat Çocuklara karşı ciddi hassasiyetim var. Onlar için doğru bir proje varsa elbette desteğim.Anne babaların daha hassas olması gerektiğini düşünüyorum çünkü başkasının çocuğu dediğimiz çocuk yarın sizin çocuğunuzla muhattab olacak. Bütün zaferler çocukların olmalı ve bizler üzerimize düşeni yapmalıyız.

 – Radyo mu televizyon mu? 

– Radyo çünkü stüdyoda parmak arası terlik,sort ve kahvemle yayılabiliyorum.Televizyonda yönlendiriyorsunuz.Radyoda program süresince özgürsünüz!

 – Kimi konuk almak isterdiniz? 

– Üstün Dökmen ve Mehmet Erdem

 Kaş a yerleşme planınız olduğunu biliyorum. Neden Kaş? 

– Çünkü Sade ve sakin … Denizi ve doğası bambaşka.Bazen keşke kimse orayı bilmese diye düşünüyorum .

-Röportaj için  teşekkür ederiz. Son olarak en sevdiğiniz şarkıyı alabilir miyiz?

-Ricchi e Poveri / come vorrei milyonlarca kez dinleyebilirim. Ben teşekkür ederim sevgilerimle…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa