SON DAKİKA

Haber Ekspress

Meme Dikleştirme Ameliyatı ile Hayalinizdeki Göğüslere Kavuşun

Meme Dikleştirme Ameliyatı ile Hayalinizdeki Göğüslere Kavuşun
Bu haber 30 Nisan 2024 - 11:25 'de eklendi.

Göğüsler, vücudun en önce deforme olan organlarının başında gelmektedir. Özellikle boyutlarına, kilo alıp vermeye ve emzirme gibi süreçlere göre daha hızlı deforme olabilirler. Bu gibi durumlarda kişiler meme dikleştirme operasyonu ile eski göğüslerine kavuşabilmektedir.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Meme dikleştirme işlemi, göğüslerin boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Küçük göğüslere sahip olan kişilerde, meme altına silikon koyularak meme dikleştirme estetiği yapılmaktadır. Bu sayede göğüsler hem iri hem de dik durmaktadır.

Büyük göğüsleri dikleştirmek için ise göğüslerin belirli bir kısmı alınmaktadır. Fazlalık kısım alındıktan sonra göğüsler dikleştirilmektedir. Bu Meme dikleştirme sırasında göğüsteki şekilsizlik sorunları da düzeltilmektedir. Bu işlemden sonra göğüsler aynı şekilde daha dik ve orantılı bir şekilde görünmektedir.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Birçok kadının tercih ettiği göğüs dikleştirme ameliyatı, belirli bir yaşa gelmiş ve göğüsleri sarkmış kişilere uygulanan bir işlemdir. Göğüsler oldukça hassastır ve yaşın ilerlemesi gibi birçok nedene bağlı olarak sarkabilirler. Bu nedenle meme dikleştirme ameliyatı için olan talepler çok fazladır.

Meme Büyütme Estetiği

Kişiler belirli nedenlerden dolayı göğüslerinin daha büyük ve daha dik durmasını isteyebilir. Bu gibi istekler için meme büyütme estetiği kullanılmaktadır. Bu işlem ile meme altlarına belirli boyutlarda protez koyulmaktadır ve bu şekilde daha dik ve dolgun bir görüntü elde edilmektedir.

Bunun yanı sıra meme büyütme işlemi, göğüste sarkıklık ve gevşeklik olduğu zamanda kullanılmaktadır. Göğüslerin görüntüsü Meme Dikleştirme Ameliyatı ile Hayalinizdeki Göğüslere Kavuşun meme büyütme ameliyatı ile istenilen şekle kolayca getirilmektedir.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Göğüsler, genellikle kas gelişmemesi nedeni ile küçük kalabilir. Bu gibi durumlarda meme büyütme ameliyatı ile kişilerin göğüsleri büyütülmektedir. Bunun yanı sıra belirli nedenlerden dolayı göğüsleri sarkmış ya da cinsiyet değiştirmek isteyen kişilere de meme büyütme estetiği uygulanmaktadır.

Meme büyütme ameliyatı, birçok kişinin faydalandığı bir işlemdir. Küçük, sarkan ve hacmini kaybetmiş olan göğüsler, meme büyütme ameliyatı ile eskisinden daha iyi bir görüntüye sahip olmaktadır.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Meme büyütme estetiği için iki farklı yöntem kullanılmaktadır. Bu yöntemlerden ilki yağ enjeksiyonudur. Bu yöntemin kullanılması için göğüs yapısının bu duruma uygun olması gerekir. Bir diğer meme büyütme yöntemi ise meme implantıdır. Bu yöntem ile yapılan estetik daha kalıcıdır. Bu nedenle bu yöntem daha sık kullanılmaktadır.

İmplant ile göğüsleri büyütmek için ilk olarak belirli bir kesik açılmaktadır. Ardından implantı yerleştirmek için bir cep yapılır ve implant buraya yerleştirilir. Ardından dikişler atılır ve işlem sona erer. Bu şekilde göğüs büyütme ameliyatı yapılmış olur.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Meme küçültme işlemi öncesinde gerekli olan kan testleri yapılmaktadır. Akciğer filmi çekilmektedir. Gerekli görüldüğü halde meme ultrasonu ya da mamografide çekilebilmektedir. Tüm bu testlerden sonra meme küçültme ameliyatı için onay verilir. Ameliyat öncesinde kronik bir hastalığınız var ise bunu hekiminize söylemeyi unutmamalısınız.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Meme küçültme ameliyatı sonrası oldukça kolay ve rahat bir süreç geçirebilirsiniz. Kollarınızı hareket ettirdiğini zaman meme küçültme estetiği yapılan bölgenizde hafif ağrılar hissedebilirsiniz.

İşlemin üstünden 8 gün geçtikten sonra duş alabilirsiniz. Ameliyattan bir hafta sonra sporcu sutyeni giyebilirsiniz. Sporcu sutyeni, meme küçültme ameliyatından sonra iki ay boyunca düzenli olarak takılmalıdır. İşlemden sonra iki ay boyunca ağır kaldırmamalı, kollarınızı zorlamamalı ve spor gibi aktivelerden uzak durarak göğüs kısmınızı darbeye karşı korumalısınız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa