SON DAKİKA

Haber Ekspress

‘Memnuniyet, Kalite ve Hijyen’ ödülü Babadan Yadigar’a

Hem lezzet hem kalite: Babadan Yadigar!

‘Memnuniyet, Kalite ve Hijyen’ ödülü Babadan Yadigar’a
Bu haber 25 Kasım 2023 - 8:24 'de eklendi.

Son zamanlarda İzmir’de adından sıkça söz ettiren ve sıkça tercih edilen bir çorbacı var: “Babadan Yadigar”. Lezzetleriyle rakipleri arasından sıyrılarak fark yaratan bu Karşıyaka Soğukkuyu Cami’nin hemen karşısındaki bu mekân, “Memnuniyet, Kalite ve Hijyen” ödülü alarak hem çevre halkının hem de gurmelerin dikkatini çekmeyi başardı.

Müşteri Memnuniyeti Birinci Önceliğimiz

Babadan Yadigar’ın başarısının temelinde müşteri memnuniyeti yattığını belirten firmanın yeni nesil yetkilisi genç kuşak Emre Erden, “Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir. İyi bir yemek sadece lezzetli olmakla kalmaz, aynı zamanda birinci sınıf kalitede malzemeleri de içermelidir ve biz de bu kusursuz memnuniyet duygusunu sağlamak için tüm ürünlerimizi en doğal ve en kalite olacak şekilde seçiyoruz. Bu yaklaşım da, Babadan Yadigar’ı İzmir’de en çok tercih edilen çorbacılardan biri haline getirdi” şeklinde özetliyor.

Damaklarda Unutulmaz İzler Bırakıyor

Kalite konusunda iddialı olan Babadan Yadigar, sadece taze ve özenle seçilmiş malzemeleri kullanarak müşterilere en iyiyi sunmayı hedefliyor. Emre Erden, “Bu özverili çalışma, Babadan Yadigar’ın “Memnuniyet, Kalite ve Hijyen” ödülünü almasında büyük rol oynadı. Sahip olduğumuz bu ödül, Babadan Yadigar’ın lezzet ve kalite konusundaki çıtasını ne kadar yüksekte tuttuğunu gösteriyor.” dedi.

Hijyen: Sağlık Her Şeyden Önce Gelir

Babadan Yadigar’ın, hijyen konusuna büyük önem vererek müşterilerine güvenilir bir yemek deneyimi sunduğunu belirten Emre Erden, “Temizlik ve tazelik standartlarını en üst seviyede tuttuklarını, müşterilerine temiz ve güvenilir bir ortamda lezzetli yemekler sunduklarını ve bir defa hizmetlerini tercih eden müşterilerin bu farkı anlayarak başka bir yeri tercih etmekten imtina ettiklerini” belirtirken, korumaya ve geliştirmeye çalıştıkları standartlarının “Babadan Yadigar’ın misyonu haline gelmiş durumda.” olduğunu belirtti.

Doktorlar Bile Öneriyor!

Emre Erden sözlerine, “Babadan Yadigar özellikle doktorların dikkatini çekmiş durumda. Doktorlar bile şifa niyetine ilaç yerine neredeyse bizim çorbalarımızı önerir hale geldi. Çorbalarımızdaki taze ve doğal malzemelerle, müşterilerimizin sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz” diyor.

Doğu’nun Güzelliğini Getiriyoruz

Sundukları arasında Maraş Tava, Maraş Usulü Kelle Paça, Maraş Çorba ve Katmer gibi Doğu’ya has lezzetlerin bulunduğunu belirten Emre Erden, “Bu lezzetleri deneyimlemek için insanların uzun yolculuklara çıkmaktansa Karşıyaka’ya gelerek çok kısa yoldan orijinal ve geleneksel usulüyle başka yerde bulamayacakları bu tatları deneyebileceğini” belirtirken, Doğu’nun güzelliğini İzmir’e getirdiklerini vurguladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa