00:17 - Esenyurt’ta Yeşil Alan Krizi: 7 Mahallenin Ortak Nefes Alanı Yapılaşmaya Açılıyor
21:51 - Tarihe yön veren eserler Arete’nin 16. yıl sergisinde
18:51 - Atilla Taş’tan Erol Köse’ye: Hakkımı helal etmiyorum, ateşin bol olsun
00:49 - Savaş bataklığındaki ülkelere Erdoğan’dan “akıllı olun” mesajı
14:16 - Evine giren hırsızın aklını aldı! O anlar saniye saniye kamerada
Büyükçekmece’nin ve Kamiloba Mahallesi’nin mimar kimliğiyle tanınan ismi Akın Menek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü hedef aldı.
Menek, yeni belediye binasının olarak anılan binanın yanlış planlandığını ve eksiklerle dolu olduğunu ifade etti.
Menek, paylaşımında “Kapalı otopark 100 araçlık ama yetmiyor. Alanın bir kısmı başkanlığa, bir kısmı personele ayrılmış. Bu otopark 500 araçlık kapasite planlanamaz mıydı?” diyerek projenin baştan hatalı kurgulandığını belirtti. Binadaki yapısal sorunlara da değinen Menek, “Mermerler kırılıyor, cephe sürekli tadilat halinde. İşçilik mi, malzeme seçimi mi hatalı?” sözleriyle teknik eksiklere dikkat çekti.

Ayrıca bazı belediye birimlerinin yeni binaya sığmayarak Atirus İş Merkezi’nde hizmet verdiğini hatırlatan Menek, “Bu kadar büyük yatırım, ama birimlerin tamamı bu binaya sığmıyor. Planlama hatası ortada” dedi. Menek son olarak Akgün’e yönelik “Doktor teşhisi doğru koyamadı, sonuç fiyasko! Takdiri Büyükçekmece halkının” ifadelerini kullandı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.