SON DAKİKA

Haber Ekspress

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı

Zimmet iddiası nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, tutuklandı. Aksoy, dün gözaltına alınıp tekrar serbest bırakılmıştı.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy tutuklandı
Bu haber 24 Kasım 2020 - 12:51 'de eklendi.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında partisine gelen şikayetler üzerine soruşturma başlatılmış, İzmir’e gönderilen 3 milletvekili, Aksoy hakkında rapor hazırlamıştı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu da bunun üzerine Aksoy’u oy birliğiyle “kesin ihraç” istemiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk etmişti.

Aksoy ise 18 Kasım’da partisinden istifa ettiğini, görevine devam edeceğini duyurmuştu.

Gözaltına alındı

Menemen Cumhuriyet Başsavcılığınca, “zimmet, irtikap, görevi kötüye kullanma ve evrakta sahtecilik” iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen 29 şüpheliden Aksoy’un da aralarında bulunduğu 27 zanlı, gözaltına alınmıştı.

Tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aksoy hakkında karar çıktı.

Aksoy, soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aksoy, dün gözaltına alınıp tekrar serbest bırakılmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa