SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mersin’in Erdemli Belediyesi’nden Örnek Proje

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu, Mersin’in Erdemli Belediyesi bölgesinde bulunan üreticilere nefes aldırmak için dev bir projeyi devreye sokuyor.

Mersin’in Erdemli Belediyesi’nden Örnek Proje
Bu haber 09 Ağustos 2020 - 20:27 'de eklendi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu’nun devreye sokacağı projede, 500’den fazla üretici bölgede üretikleri ürünleri sanal dünyada satışa sunacak. Satışlar ise talebe göre hem toptan hem de perakende olarak yapılacak.

Mersin’de üreticinin ürünlerini sanal pazarla buluşturacak olan, ‘Erdemli e-ticaret Dijital Dönüşüm Projesi’nde başvurular başladı. Projeye başvurular, ‘eticaret.erdemli.bel.tr‘ adresinden yapılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrrem Tollu, “Üretici ile tüketiciyi aynı zamanda da toptancıyı sanal dünyada buluşturmayı hedefliyoruz. Bu nedenle e-ticaret dünyasının uzman şirketi Proticaret ile işbirliği yaptık. Bu projede 500’den fazla üreticimizi sanal dünyaya taşıyacağız” dedi ve şöyle devam etti:

Erdemli’de yetişen ürünler tek tuşla dünya pazarıyla buluşacak. On-line Erdemli projesi ile üreticilerimizin pazar ağı büyüyecek. Belediye olarak üretenin, ürettiğini artı değere dönüştüreceğiz. Bu anlamda değişen ve dijitalleşmenin giderek önem kazandığı bu yeni dünyaya dahil olacağız. Hayata geçirdiğimiz ‘E-ticaret Projesi’ de bu vizyonumuzun bir parçasıdır. Bu projeyle; üreticilerimiz ürünlerini pazarlarken yalnız yerli pazarla kalmayacak, ürünler hem kendi ülkemizde hem de dünya sofralarında yerini alacak. Kısacası pazar ağımız büyüyecek, üreticimiz artık ürünlerini tarladan sofraya, tek tuşla gönderebilecek.

Başkan Tollu sözlerini şöyle noktaladı:

Projenin ilk amacı üreticinin ürününe değer katmak. İkinci olarak ise tüketicinin sofrasına daha kaliteli ürünler sunmak. Çünkü günümüzde asıl formunu kaybetmiş pek çok ürün tüketiciye sunuluyor. Projemiz, Erdemli üreticisinin, tüketiciye ilk elden götürülmesine aracılık etmeyi amaçlıyor. Dünya değişiyor, teknolojinin ilerlemesiyle tüketici eğilimleri de değişiyor. Bunu özellikle pandemi sürecinde çok iyi analiz ettik. Geleneksel pazarlama yöntemleriyle girdiğimiz ticaret artık yok olmak üzere. Bunun yerini dijital pazarlama aldı. Bu anlamda yeni ticaret anlayışına dahil olarak üreticimizin ve ilçemizin kalkınması istiyoruz. Dijital dönüşüm ağına biz de Erdemli olarak dahil olmalıyız.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa