SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mesut Üner: Çatalcamızda halkım için ne naz nede zorluk tanımıyorum

Çatalca ilçesine altın çağını yaşatma yolunda emin adımlarla ilerleyen Başkan Mesut Üner, geçen hafta ilçe halkı ve ilçe protokolünün katılımıyla ‘’Çakıl, Elbasan ve Ovayenice Sosyal Tesisleri’’ projesinin temel atma törenini gerçekleştirmişti. Başkan Mesut Üner bu kez temel atma töreninden bir hafta geçmeden adeta nerede kalmıştık dedirtti ve ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılışını gerçekleştirdi.

Mesut Üner: Çatalcamızda halkım için ne naz nede zorluk tanımıyorum
Bu haber 24 Kasım 2023 - 17:42 'de eklendi.

Daha önce göreve gelir gelmez, Bayram Kıran Çocuk Bakımevinde yaptığı tadilatlarla bakımevini adeta yeniden hayata geçiren ve bakımevine çok amaçlı kapalı spor salonu kazandıran Başkan Mesut Üner, özel birey çocuklarımız ile ailelerine son derece modern ve konforlu bir özel eğitim merkezide kazandırmıştı. Şimdide merkezinde yine yarınların teminatı çocuklar olan modern eğitime uygun ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılış törenini gerçekleştirdi. Sekiz yüz sekiz metre kare alanda, tek katlı altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası ve idari birimlerden oluşan açılışı yapılan çocuk bakımevi özellikle çalışan ailelerde büyük bir sevinç yaşattı. Açılış töreni sırasında Başkan Mesut Üner’in heyecanı, sevinci ve Çatalca halkının kendisine gösterdiği sevgisi görülmeye değerdi.

Modern eğitime uygun ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’  açılış törenini sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’ Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalcamıza hizmet yolunda yine Çatalcamızda yeni bir projemizin daha açılış töreninde sizlerle birlikte olmanın sevincini ne kadar sizlere anlatsam az ve yarım kalır. Çatalcamıza hizmet yolunda, her zaman kendimi doğup, büyüdüğüm topraklara borçlu hissettim. Bu hissiyatımla birlikte Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘’Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’’ sözünü Çatalcamıza hizmet ederken kendime adeta rehber edindim. Bugünlere geldiğimizde ise yine atamızın ‘’Az zamanda çok ve büyük işler yaptık.’’ Sözünü gönül rahatlığıyla sizlere ifade etmemin haklı gururunu yaşıyorum. Beş yılda merkezine yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi konumlandırdığımız birçok değerli projeleri Çatalcamıza kazandırdık. Çatalcamızı eğitim, spor, kültür, sanat ve ilçemiz cumhuriyet tarihine geçecek yatırım projeleriyle bölgemizin parlayan yıldızı olmasını sağladık. Bugünde yine merkezinde yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın olduğu önemli bir projenin daha sizlerle birlikte açılışının gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Açılışını yaptığımız modern eğitime uygun standartlardaki ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ ; sekiz yüz sekiz metre kare alanda, tek katlı altı derslik, çok amaçlı salon, uyku odası, revir, mutfak ve idari birimlerden oluştu. İnşallah konusunun marka ismi eğitmenlerimizde çocuklarımızın eğitimlerine yön verecek. Zira yeni neslin her alanda kaliteli eğitim almasını kendimde görev olarak görüyorum. Bana sahada yaptığım ziyaretlerde, çok kıymetli halkım sürekli bu enerjiyi nerden buluyorsunuz diye soruyorlar. Birincisi çok kıymetli mimar meslektaşlarım bilir bir proje aklınıza geldiğinde kalem beyaz kağıda gitmek için nazlanır, beyaz kağıda yazılan ve çizilen projede hayata geçmek için zorlanır. Bu anlamda Çatalcamızda halkım için ne naz nede zorluk tanımıyorum tanımayacağımda. İkincisi kalbimi çok seviyorum. Çünkü kalbimde Çatalcamı ve halkımı taşıyorum. İşte enerjimin tüm sırrı bu. Çalışmalarımızın merkezine her vakit yarınlarımızın teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi konumlandırdık. Konumlandırmaya da devam edeceğim. Bu vesileyle modern eğitime uygun ‘’Çatalca Belediyesi Çocuk Bakımevi’’ açılış törenimize katılımlarınızdan dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyor, açılış törenimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa