12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
22:14 - 14 yaşındaki kız çocuğu, babasını boynundan bıçaklayıp öldürdü
Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından İstanbul’daki il ve ilçe başkanlıklarının tamamı görevden alınmış, ardından İl Başkanlığı görevine Volkan Yılmaz getirilmişti. Bu gelişmenin ardından gözler Beylikdüzü’ne çevrilmiş, ve yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu olmuştu.
Beylikdüzü’nde uzun yıllardır Ali Aydın etkisinde şekillendiği ifade edilen ilçe teşkilatında yeni bir dönemin kapısını aralandı. Yılmaz’ın tercihini, geçmişte Beylikdüzü Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten ve teşkilatı yakından tanıyan Özkan Eremsayın’ı getirdi. Bu değişim ile MHP’nin ilçede artık daha farklı bir siyasi çizgi izleyeceği şeklinde yorumlandı.
Öte yandan mevcut Beylikdüzü Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Eremsayın da, ağabeyi Özkan Eremsayın’ın ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından ilk tebrik eden isimlerden biri oldu. Serkan Eremsayın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Camiamıza ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor; kendisine ve kıymetli yönetim kuruluna üstün gayret ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.