SON DAKİKA

Haber Ekspress

Mobiyus, mobilya ve aksesuarları ile evlerde yeni bir dönem başlıyor!

Evinizdeki konfor ve şıklığı Mobiyus Home ile yeniden keşfedin…

Mobiyus, mobilya ve aksesuarları ile evlerde yeni bir dönem başlıyor!
Bu haber 28 Aralık 2023 - 9:46 'de eklendi.

Kayseri Merkez’de faaliyet gösteren Mobiyus Home Mobilya, benzersiz tasarımları ve kaliteli ürünleriyle evlere değer katmaya devam ediyor. Mobilya ve aksesuar alımlarında yeni bir dönem başlatan Mobiyus, estetik ve fonksiyonu bir araya getirerek müşterilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Bir evin en tamamlayıcı unsuru elbette ki mobilyalardır. Sandalyeden, masaya, mdf ve metal-cam sehpa modellerinden, bahçe balkon mobilyalarına kadar A’dan Z’ye ihtiyacınız olabilecek tüm mobilyaları tek bir tıkla kapınıza kadar getirebilecek bir markayla buluşturuyoruz sizleri.

Mobiyus’un, Ahşap MDF Sehpları, Metal Cam Model tasarımları göz dolduruyor

Doğal ahşap ve MDF’nin mükemmel bir uyumunu sunan sehpa modelleri, yaşam alanlarınıza sıcaklık ve zarafet katıyor. Aynı zamanda fonksiyonel detaylarıyla da dikkat çeken Mobiyus sehpa koleksiyonu, depolama alanları ve estetik detaylarla ev düzeninizi kolaylaştırıyor.

Firma, aynı özeni diğer aksesuarlarında da sergiliyor. Mobiyus’un şık metal ve cam zigon-orta sehpaları, yemek takımları ve bahçe mobilyaları, evinizin her köşesine sanatsal bir dokunuş getiriyor. Mobilya ile bütünleşen aksesuarlar, ev dekorasyonunuzu tamamlamanın ve kişiselleştirmenin mükemmel yolu.

Her aşamada kalite kontrol standartlarına bağlı kalan Mobiyus, üretim süreçlerinde en üst düzeyde güvenilirlik sağlamak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Her bir ürün, müşterilerimize en kaliteli ve dayanıklı ürünleri sunabilmek adına titizlikle kontrol edilip paketleniyor. Ürünler ithalat ve ihracatta yoğun ilgi görüyor. Mobiyus bu konuda dünya pazarında zirveleri hedefliyor.

Firma yetkilisi Yusuf Satık; “Mobiyus olarak amacımız, müşterilerimize sadece mobilya ve aksesuar değil, aynı zamanda evlerinde yaşadıkları deneyimi sunmak. Tasarımlarımız, kalitemiz ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla Mobiyus olarak evlerinizi güzelleştirmek için buradayız” dedi.

Sektördeki başarısında en büyük payın müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaktan geçtiğini belirten Satık, herbir ürünü aşkla tasarlayarak ve üreterek yoluna emin adımlarla ilerliyor. Mobiyus sadece imalatçı değil, aynı zamanda tasarladıkları ve imal ettikleri masa sandalyelerin satışlarını da yapıyor.

Mobiyus’un mobilya ve aksesuar koleksiyonunu keşfetmek ve evinizi yeniden şekillendirmek için Instegram @mobiyushome adresini ziyaret edebilir veya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa