SON DAKİKA

Haber Ekspress

Moda tutkunlarına Şan’s Shoes’dan özel tasarımlar!

Moda tutkunlarına Şan’s Shoes’dan özel tasarımlar!
Bu haber 19 Temmuz 2021 - 9:00 'de eklendi.

Şan’s Shoes yepyeni ayakkabı modelleriyle yenilikçi ve farklı kombinler yaratmaktan çekinmeyen kadınlara şık modeller sunuyor…

Şehir yaşamı ve modernizmden ilham alan Şan’s Shoes, stil ve şıklığı bir arada sunmaya devam ediyor. Her sezon trendlere uyum sağlayan Şan’s Shoes, özel tasarımlarıyla moda ve ayakkabı severlere lüks hissini derinlemesine yaşatırken bir yandan da trend modellerle tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Hikâyesi olan, modern çizgisiyle ön plana çıkan Şan’s Shoes, farklı stilleri bir araya getirerek oluşturduğu koleksiyonundaki iddiasını sürdürüyor. Farklı form ve renklerdeki modelleri ile günün her anına konfor ve şıklık katıyor.

Pelin BERK: “Ayakkabı en mühim aksesuarlardan biridir. Seçimi de iyi yapılmalıdır bu yüzden. Şık olurken rahat da olabilmeli ve bir bütünlük sağlayabilmeli kombinle. Sezon başlarında modellerimizi yenilerken konfor, şıklık ve trend modeller kıstaslarını baz alıyor, kıymetli moda ve ayakkabı severlere sunmaktan keyif alıyoruz. Geri bildirimlerden aldığımız müşteri memnuniyeti biz Şan’s Shoes ekibinin doğru yolda olduğunun büyük bir kanıtı ve bundan dolayı işimizi aşkla yapıyoruz.”

 Haber: Gülcan PANDORA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa